Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pääsiäistä!

paasiainen.jpg

Tämä viikko on tuntunut jokseenkin ikuisuudelta, koko alkuviikon olen nimittäin ollut hieman tukossa ja tänään se flunssa sitten pamahti päälle oikein kunnolla. Aamupäivästä Lontoon Hanna kävi meillä vieraisilla ja sen jälkeen nukuin Jykä kainalossa sohvalla kolmen tunnin päiväunet sillä välin kun Matti tasoitti ja hioi vanhalla kämpällä seiniä maalauskuntoon. Eipä tässä olisikaan tälle pitkälle perjantaille ohjelmassa kuin vielä muuttoapuna toimimista (jee, sisko miehineen muuttaa Helsinkiin ja muuttokuorma lähestyy parhaillaan Helsinkiä), eli paljon olisi tekemistä tälle päivälle riittänyt, ellen olisi parhaillaan puolikuolleena. No pääsen kuulemma koiravahdiksi, kun muut kantavat kamoja uudelle asunnolle. Vanhempani tulevat myös tänään meille yöpymään maanantaihin saakka, niin ja toki huomenna ohjelmassa olisi yksi IKEA-reissu sekä sunnuntaina ja maanantaina seinien maalausta vanhalla kämpällä ja muutakin remontointia vielä siellä. Eli eikamoiseen saumaan onnistuin tämän flunssan taas saamaan, olihan viime kerrasta kuitenkin jo vuosi. No, ehkä yritän vaan olla tartuttamatta muita ja keskityn olennaiseen, eli kukon tyynyn alle piilottamiin muniin, äskeisten päikkäreiden aikaan kukko ei ollut vielä vieraillut, mutta josko yöunien jälkeen sitten. Siinäpä vasta pääsiäistraditio vailla vertaa.

Aivan älyttömän kivoja pääsiäispyhiä sinne ruudun toiselle puolelle! Kuullaan taas!

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM