Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MENOVINKKI VIIKONLOPULLE : DAVID YSTÄVÄMYYNNIT!

Sattuipa sopivasti, sillä juuri edellisen urheiluvaatepostaukseni jälkimainingeissa sain korvanappiini Facebookissa inboxiini tiedon, että DAVIDilla on tänä viikonloppuna ystävämyynnit Oulunkylässä ja tarjolla on myös plussakokoja! Menkää siis, mikäli kaipailette täydennystä urheiluvarustukseenne, itse en kaipaile yhtiäkään uusia urheilukamppeita, vaikka tekisikin mieli hommata mm. tuota marble-kuosia urkkavaatevarastooni. Voin muuten kertoa, että itselläni on jalat edelleen jökissä keskiviikon jalkapäivästä. Ilmeisen vahvasti siis menee, kun kyykystä palautuminen vie jo kolmatta päivää! 😀

David ystavamyynti

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM