Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LivBox maaliskuu 2016 – Bloggaajien suosikkituotteet

Laitoin pitkästä aikaa taas LivBox-tilauksen itsekin vetämään LivBox-kampanjan innoittamana, halusin tilata LivBoxin juurikin tänne uuteen osoitteeseen. Tänään posteljooni oli jättänyt lapun postilaatikkoon, että tilaukseni ensimmäinen, eli maaliskuun boksi olisi noudettavissa Ärrältä. Äsken sitten kauppareissulla oli kurvattava vielä ennen ysiä Ärrän kautta ja napattava samantien kuvat boksista teillekin. Mikäli odotat vielä omaa boksiasi saapuvaksi, etkä halua tietää mitä maaliskuun bloggaajaboksi sisältää, suosittelen klikkaamaan blogin kiinni NYT.

Bloggaajien LivBox maaliskuu 2016 DSC_0464 Bloggaajien LivBox maaliskuu 2016 DSC_0467 Bloggaajien LivBox maaliskuu 2016 DSC_0471

– Eucerin Sun Creme Face Tinted CC-voide, medium (Mutsie-blogin Irenen suosikkituote)
Tämä vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta tuotteelta, kyseessä on siis aurinkosuojavoide (SK 50+), jossa mukana väri. Täytyy ehdottomasti testata kun on taas auringon aika.

– Dermosil Trio kulmaväri (Fantazya-blogin Janeten suosikkituote)
Yllätyin erittäin positiivisesti tämän tuotteen hinnasta (ovh 6,90€!). Vaikuttaa tosi hyvältä ja tuotteella on myös Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnus!

– Cutrin Sensitive Multispray (Marinka Essel-blogin Marinkan suosikkituote)
Olen käyttänyt Cutrinin Sensitive-sarjan tuotteita ennenkin ja parhaillaan käytössä on merkin hiuslakka. Kaipailinkin juuri vastaavanlaisen juuri loppuneen tuotteen tilalle tuotetta, jota suihkuttaa kosteisiin hiuksiin antamaan hieman rakennetta ja volyymia, joten tämä menee kokeiluun välittömästi. Cutrinin Sensitive-sarjalla on niinikään Allergiatunnus.

– Lumene Longwear Blur Meikkipuuteri, sävy 3 – Aamun kajo (SN-Makeup Sanna-Emilian suosikkituote)
Lumenen Blur-meikkivoide ei oikein vakuuttanut minua, enkä oikein käytä meikkipuutereitakaan, joten voi olla, että tämä päätyy eteenpäin, ehkäpä siskolle.

– Vichy Idéalia Skin Sleep yövoide (Bebe au Lait-blogin Iinan suosikkituote)
Näppärän näytekokoinen yövoide, joka varmasti päätyy mukaan matkalle. Viime aikoina olen joutunut käyttämään iholleni kosteusvoidetta juurikin iltaisin, joten testataan nyt sitten tämä seuraavalla reissulla.

Bloggaajien LivBox maaliskuu 2016 DSC_0474

Koko boksin suosikiksi minulla tällä kertaa nousi tämä Fantazya-blogin Janeten suosikki, eli Dermosilin kulmapaletti.

Mitkä fiilikset jäi bloggaajaboksista ja mikä tuotteista oli sinun suosikki?

0

0 Comment

  1. Mahtava boksi! ♥_♥

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM