Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ihanat hääpuvut kurvikkaille ASOSilta!

Vaikka hääjutut eivät täällä millään tavalla ajankohtaisia (ainakaan morsiamen roolissa) olekaan, ilahduin silti, kun bongasin viime viikolla Instagramista, että ASOS Curve julkaisi oman Curve Bridal-hääpukumalliston ja löytyypä ASOSilta näköjään myynnistä parin muunkin merkin plussakokoisia hääpukuja. Aika ihania ja sopuhintaisia pukuja kurvikkaille morsiamille nämä kaikki alla olevat ja kokoja UK28 (EU56) saakka. Minua viehättävät näistä jostain syystä etenkin nuo midi-mittaiset kaunokaiset, vaikka onhan tuo ekan kuvan pitsiunelmakin aivan järjettömän kaunis. Kiva myös, että mallistosta löytyy vaihtoehtoja myös hihattomille puvuille, joita toiset plussakokoiset niin kovasti vierastavat.

Minulta aina kesän korvilla kysellään muutenkin vinkkejä ihanista mekoista valmistujaisiin, häihin ja muihin kesäjuhliin ja usein suosittelenkin tuota ASOSin Curve-puolta. Sieltä löytää kauniita mekkoja monessa eri hintaluokassa ja nytkin siellä on aikamoinen määrä häihin sopivia mekkoja meille plussakokoisille. Itsellänikin on ainakin yhdet häät lähipiirissä kesän aikana luvassa, joten täytynee alkaa vähitellen juhlamekkoa metsästelemään. Bongasin itse asiassa tuolta ASOSilta jo parikin melko potentiaalista vaihtoehtoa kesähäitä ajatellen.

ASOS Curve Bridal 2Vintage Lace Button Back Fishtail Maxi

ASOSCurve haapukuChi Chi London Plus Bridal Midi Dress

ASOScurveBridalLace Sweetheart Tutu Midi Dress

Asos Curve haapuku 2Fame And Partners Plus Lace Heaven Maxi Dress With Split

ASOScurveBridal3Fame And Partners Plus Bridal Lace Maxi Dress

Kuvat: ASOS

0

0 Comment

 1. Asos:lla on paljo kivoja vaatteita, mutta tilaaminen niin vaikeaa, että en anna itseni mennä enää koko sivustolle, että ei tule edes kiusausta.

  Tavarat toimitetaan klo 8-16 välillä, jolloin olen tietysti töissä. No, kun toimituksen (josta ei ilmoiteta etukäteen) missaa niin jätetään lappu, jonka ohjeilla löytää tavarantoimittajan varaston (10km tämän pikku kaupungin ulkopuolella, joten autottomat voi luovuttaa tässä kohti), joka on auki vain 9-14! Eli edelleen töissä tuohon aikaan.

  Lopulta uhkailun tavarantoimittajaa poliisilla kun maksamani tavarat on heillä enkä niitä pysty saamaan. Lopulta piti lähteä töistä tunti etuajassa että suostuivat olemaan varastollaan klo 15 asti ja sain pakettini.

  Ei voi olla näin vaikeita. Ei vaan voi. Miksi ei voi toimittaa tavaraa postin kautta, oi miksi.

  Ihan sillä vuodatus, että jos teet yhteistyötä asos:in kanssa niin palautteen välittäminen toimitustapojen valinnasta on toivottavaa:)

  0
  1. Tervehdys, no jopas on ollut hankalaa! Mulla ei ole koskaan ollut mitään ongelmia ASOSin paketin kanssa, olen muuttanut toimitusta välillä eri osoitteeseen (esim. miehen työpaikalle), joten kannattaisikohan sinunkin pitää se vaihtoehto mielessä?

   En tee yhteistyötä ASOSin kanssa tai hyödy mitään tästäkään postauksesta, eli kannattaa laittaa palautetta suoraan sinne. 🙂

   0
   1. Hmm hassua, mulla ainakin kaikki ASOSin paketit on menny suoraan postiin 😮 Paitsi jos oon valinnu nopeamman toimituksen, ni sit DHL:n kautta tullu ovelle ja soittaneet aina etukäteen millon sopii toimittaa

    0
    1. Mulla osa Asoksen paketeista tulee Postin kautta ja osa DPD:llä. Postipaketeissa ei oo ikinä ollut ongelmia, mutta DPD:n paikallinen alihankkija tuntuu olevan ihan kujalla toimitustensa kanssa. Täysin samat kokemukset mitä Tuulilla toiminnan suhteen. Usein on käynyt myös niin, ettei pakettia olla todellisuudessa edes yritetty toimittaa minulle. Tämä on paljastunut, kun olen kysynyt asiakaspalvelusta mihin aikaan lähetti on käynyt luonani ja kappas, olenkin ollut juuri siihen aikaan kotona. Lähettiä ei vaan ole näkynyt. Olen lähettänyt Asoksellekin postia asiasta, mutta heidän vastaus oli, ettei kukaan muu ole ikinä valittanut tästä asiasta. Huoh.

     0
 2. Ei ole todellista, miten ihania mekkoja löytyi tuon linkin takaa!!!
  Heti mekot nähtyäni mieleen palasi monta hyvää tapahtumaa, joihin voisi mekon hankkia 😀

  Osaatko kertoa tuosta kaupasta enemmän? Miten toimii esimerkiksi toimitus, pakautukset tai miten koot vastaavat ilmoitettuja?
  Mun on meinaan ihan pakko vähän tilailla…

  0
  1. Eikö olekin ihania! 🙂

   Olen tehnyt ASOSilta tilaamisesta oman postauksensa, nyt en ole varmaan vuoteen kyllä sieltä mitään tilannut, joten jotkut jutut ovat voineet myös muuttua. 🙂 Kannattaa mittailla kokotaulukosta se oma koko varmuuden vuoksi. Tässä postaus ASOSilta tilaamiseen : http://www.plusmimmi.com/2013/08/asosilta-tilaaminen/

   0
   1. Kiitos!

    0
 3. Voi ei, näitä kauniita pukuja olisin kaivannut 19v sitten, kun mistään ei löytynyt mitään morsiuspuvuksi sopivaa, josta olisin tykännyt edes hitusen.

  0
 4. love them all

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.