Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Asukuvakaipuu!

Terveisiä täältä flunssalandiasta! Pääsiäisen pyhät menivät kuumeessa sohvalla vaaka-asennossa sillä välin kun muut maalasivat ja remontoivat meidän vanhalla kämpällä. Onneksi minulla oli seuranani kaksi keskivertoa karvaisempaa hoitajaa… Edelleen olen itse asiassa tukossa (koska tää loppuu?) ja vaikkei kuumetta onneksi enää olekaan ja olen muutaman päivän ajan ollut jo töissäkin, veto on kuitenkin yhä jokseenkin poissa. Eilen Matti tuli töistä kotiin ja kaatui kipeänä sohvalle, joten täällä on siis läpsystä vaihdettu potilasta ja tästä tautipirulaisesta toipuessa taitaa mennä vielä useampi päivä. No eiköhän se vähitellen taas tästä!

Tässä kotosalla pötkötellessä tuli selattua useampia eri blogeja ja todettua, että omani on ollut asukuvien suhteen koko alkuvuoden aivan hunningolla! Itse asiassa iski aivan hillitön kaipuu asukuvia kohtaan. Turha kai tässä on sen kummemmin asiaa selitellä, mutta todettakoon nyt vaan, että pari viimeistä kuukautta ovat hujahtaneet ohi aikamoisessa asunto- ja muuttohuumassa ja viimeiset kolme viikkoa (!!) olen tehnyt hommia lähes kokonaan kotoa käsin. Koska koiralenkit ja kauppareissut hoituvat näppärästi kotiverkkareissa, niin pukeuduttua ei kyllä tule täällä kotosalla ei sitten nimeksikään. Mietinpä tuossa vaan, että osaakohan sitä enää ollenkaan edes meikata, viime kerrasta kun on jo aikaa, haha!

Jotain hyvää tuossa kellojen siirrossa muuten oli, sillä nyt valoa riittää illasta pidempään, joten on toivoa, että työpäivänkin jälkeen ehtii vielä kuvailemaan, vaikka nyt sitten niitä asukuvia. Ja kunhan vaan tästä alkaa taas Helsingissä toimistolla ravaamaan on jotain syytä pukeutua ja laittautuakin. Ensi perjantaina ohjelmassa on pitkästä aikaa toimistopäivä ja saattaapi olla, että pakotan samalla jonkun nappaamaan myös asukuvat meikäläisestä. Viikonloppunakin ehtisi ehkä hieman tormistumaan, varsinkin jos saan kuvaajaksi esim. Helsinkiläistyneen siskoni. Huhtikuu olkoon siis täynnä ihania ja inspiroivia asukuvia!

AsukuvatKuvan asukuvat maaliskuulta 2015.

0

0 Comment

  1. Mukavan raikkaan ja keväisen näköinen tuo farkut+harmaa neuletakki-kuva. 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM