Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Zizzi Tallinna

Zizzi-Ambassador

Sain jo joskus viime kesänä Tallinnan Zizzin myymäläpäälliköltä Facebookissa viestiä, että mikäli liikuskelen Tallinnassa päin, voisinko tulla käymään myös siellä Zizzin liikkeessä. Siitä asti ajatus myymälävierailusta etelänaapurissamme oli muhinut mielessäni ja kun vuodenvaihteessa moiselle tarjoutui tilaisuus, oli otettava Tallinnassa Uber alle, yllätettävä Tallinnan Zizzin henkilökunta ja hurautettava tarkastamaan miltä näyttää Zizzin myymälä Tallinnassa.

Zizzi sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Tallinnan keskustasta lentokenttää lähellä olevassa Ülemiste ostoskeskuksessa (Suur-Sõjamäe 4). Kyseessä on Tallinnan ja koko Viron ainut Zizzi-myymälä. Kauppakeskus on melko uusi ja sinne pääsee myös useilla julkisilla kulkuvälineillä. Zizzin liike löytyy kauppakeskuksen toisesta kerroksesta, kannattaa tutkia tarkka sijainti vielä paikanpäällä olevista kartoista. Tuolla kauppakeskuksessa on myös paljon muita liikkeitä, joten siinäkin mielessä kannattaa harkita kauppakeskuksessa Tallinnan reissulla pistäytymistä.

Zizzille Tallinnaan oli saapunut jo kivan keväisiä värejä. Päädyin kuitenkin sovittelemaan vähän mustaa mekkoa ja paljettijakkua, tuloksen tästä yhdistelmästä näette Tallinnan Zizzin Facebookista. Mukaan tällä kertaa tarttui ainoastaan parit sukkahousut, joista toiset aivan ihanalla pitsikuviolla. Täytynee vierailla tuolla toistamiseenkin, kunhan taas löydän itseni Tallinnasta. Terkkuja sinne etelänaapuriin ja kiitos kutsusta! Näeme! 😉

Zizzi Tallinna DSC_0668Zizzi Tallinna DSC_0636 Zizzi Tallinna DSC_0637Zizzi Tallinna DSC_0654 Zizzi Tallinna DSC_0650 Zizzi Tallinna DSC_0667 Zizzi Tallinna DSC_0671

0

0 Comment

 1. Onko hinnat samaa tasoa kuin Suomen liikkeissä? 🙂

  0
  1. Joo, eurohinnat lapuissa taitavat olla yhtenäiset kaikkialla, jos oikein muistan.

   Mutta toki valikoima voi vaihdella jonkun verran jne. 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM