Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TBT – Zizzi Hyvinkää

Zizzi-Ambassador

Palataanpa TBT:n kunniaksi hetkeksi viime syksyyn ja vierailuuni Zizzin myymälässä Hyvinkään kauppakeskus Willassa. Zizzi sijaitsee kauppakeskuksen ylätasolla Prisman puoleisessa päädyssä, New Yorkerin ja Stadiumin välissä. Kauppakeskuksen sivulta löytyy myös vaihtuvia tarjouksia ja etuja myymälään ja toki myös Hyvinkään Zizzin Facebook-sivu on sekin ilahduttavan aktiivinen. Onpa myymälällä jopa oma Instagram-tilikin!

Tuona eräänä lauantai-iltapäivänä koko myymälässä ei ollut lisäkseni ainuttakaan muuta asiakasta, joka tietysti hieman harmitti, mutta toisaalta, sain paikalla olleen myyjän huomion täysin itseeni. Tuolla reissulla mukaan tarttuikin useampi vaatekappale, joita todella palvelualtis myyjä (myös Jumbon Zizzistä tuttu Jasmin) kiikutti minulle takavarastosta saakka. Päädyin lopulta sovittelemaan montaa eri juttua ja fiilistelemään vieläkin useampaa. Sovittelurumban jälkeen poistuin myymälästä useamman vaatekappaleen kanssa.

Kaikista vierailemistani Zizzi-myymälöistä tein Willasta ehdottomasti parhaat löydöt ja on pakko vielä mainita aivan loistava palvelu oikein ihan erikseen. Suosittelen pistäytymistä ohikulkumatkalla tai vaikkapa päiväretkeä Willan Zizziin ihan asiakseen! Toivottavasti minäkin pääsen taas pian käymään! 🙂

Zizzi Hyvinkaa Willa DSC_0093 Zizzi Hyvinkaa Willa DSC_0102Zizzi Hyvinkaa Willa DSC_0099 Zizzi Hyvinkaa Willa DSC_0103 Zizzi Hyvinkaa Willa DSC_0106 Zizzi Hyvinkaa Willa DSC_0109 Zizzi Hyvinkaa Willa DSC_0117

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM