Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Päivän puna!

Täällä on elelty jo viikon ajan aikamoisen hyvissä fiiliksissä, niin hyvissä, etten jaksanut harmistua edes siitä, että luottokorttini oli kopioitu (ilmeisesti New Yorkissa) ja luottoraja höylätty ronskisti tappiin, kortti piti tietenkin uusia ja nyt sitten odottelen koska saisin postissa uuden korttini. Tuo kopiointikerta oli itselläni jo toinen ja Matinkin kortille kävi kerran sama juttu. Aikamoista. Tiedän, että asioiden hehkuttaminen blogissa on niiiiin ärsyttävää, mutta ensi viikolla lupaan kertoa lisää mikä täällä nostattaa fiiliksen kattoon ja saa meikäläisen menettämään yöunet. Tässä välissä pitäisi vielä tehdä pari päivää töitä ja lentää Budapestiin rentoutumaan pitkäksi viikonlopuksi. En voi väittää, ettenkö ihan pikkasen jo toivoisi, että olisi maanantai ja pääsisin tästä täpinästä eteenpäin!

Tänään palaverista toiseen tuli juostua huulet punattuna. Sain MACilta testiin Retro Matte Liquid Lip Colour-kokoelmasta sävyn Fashion Legacy ja tämä on muutaman kerran testailun perusteella aivan loistotuote! Purkista ulos tullessaan väri on nestemäistä, mutta jähmettyy pian huulille ja pysyy kuin tauti. Tämä ei myöskään tunnu ainakaan minusta yhtä kuivalta kuin saman merkin Matte-huulipunat (joihin mm. lempparini Heroine lukeutuu) ja pysyykin paremmin, joten kiilasi niiden ohi aivan heittämällä. Ilouutinen myös on, että nämä jäävät valikoimaan ymmärtääkseni pysyvästi, joten ehdin varmasti hankkimaan näitä tämän oranssiin taittavan punaisen lisäksi esim. pinkin ja ehkä jonkun ihanan nudenkin.

MAC Retro Matte Liquid Lipcolour Fashion Legacy DSC_0011 MAC Retro Matte Liquid Lipcolour Fashion Legacy DSC_0028

Puna blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Kuulostaa kyllä NIIN hyvältä. Mä olen nyt MAC-huulipunakoukussa. Viimeksi ostin Tallinnasta tuon Heroine-sävyn, kun stockkalta oli loppu. Mä en uskalla varmaan mennä edes katsomaan näitä. Ei vaan uskalla.

  0
  1. Voi, Heroine on kyllä niin ihana! Näitkö jo ne pinkit näistä… IHANIA!!! <3

   0
   1. Varovasti kurkkasin 😉

    0
 2. Moi Mimmi! Tää ei liity mitenkään postaukseen (vaikka rakastuinkin tohon huulipunaan), mut tuli mieleen että en tiedä tiedätkö, että kun googlaa plusmimmi, niin heti ylhäällä näkyy joku osoite Nummelassa, veikkaisin että sun kotiosoite. Ei tarvitse julkaista tätä jos et halua, vinkkasin vaan! 🙂

  0
  1. Joo, näin tekee! Se johtuu itse asiassa siitä, että mulla on saman niminen yritys ja Google poimii ne osoitteet jostain rekisteristä vissiinkin. Onneks ei lue asunnon numeroa! 😉 Kiitos huolenpidosta! <3

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM