Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – White Dress

Zizzi-Ambassador

Tilasin Zizzin verkkokaupan avajaisviikolla lahjakortilla itselleni Egyptin reissu mielessä tämän kuvissa näkyvän valkoisen mekon. Mekko ei ollut hinnalla pilattu ja nyt sitä näyttäisi saavan vieläkin edullisemmin, tosin kokoja ei ole montaakaan enää jäljellä. Otin itselleni koon XL ja 170cm pitkälle tuo mekko oli aivan maximittainen. Mekon päälikangas on siis ohutta hieman läpinäkyvää kangasta ja alla on ”alusmekko”, joka yltää noi puoleen reiteen. Oikein oiva hellekelien mekko siis, joka saa odotella nyt ensi kesää. Toivottavasti saan mekolle ensi kesänä käyttökertoja oikein rutkasti.

Zizzi.fi:ssä on muuten tämän päivän ajan jäsenille kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% alennuksella, joten suosittelen rekisteröitymään, mikäli mielii saada kaikista normaalihintaisista tuotteista tuon alennuksen. Minä en uskalla mennä edes selailemaan, sillä ostoskoriin saattaisi tarttua jotain kivaa ihan vahingossa… Nyt on kiristettävä nimittäin kukkaron nyörejä entisestään ja jemmattava kaikki liikenevät eurot yhteen kivaan juttuun, josta kerron myöhemmin. Ja kyseessä ei siis ole viikon päästä koittava Budapestin matka, vaikka sielläkin saa varmasti rahaa kulumaan. Iiiik!

Mekko – Dress Zizzi (XL)
PlusMimmi Zizzi mekko DSC_0780 PlusMimmi Zizzi mekko DSC_0800PlusMimmi Zizzi mekko DSC_0833 PlusMimmi Zizzi mekko DSC_0812

Mekko blogin kautta saatu.

0

0 Comment

  1. Ihanalta näyttää!

    PS. Suloiset nuo pinkiksi värjätyt varpaankynnet. 🙂

    0
    1. Voi kiitos! Pedikyyrin ottaminen on kyllä pakollinen juttu aina lomalla! 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.