Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

My kind of Monday!

maanantaivapaa DSC_0454 maanantaivapaa DSC_0469 maanantaivapaa DSC_0472 maanantaivapaa DSC_0474 maanantaivapaa DSC_0501

Kun vapaapäivänä herää kasilta, ehtii sitä ennen kahta jo kaikenlaista. Koiran kanssa aamulenkille, nautiskelemaan rauhassa aamiaista keittiönpöydän ääressä, fiilistelemään aurinkoa, lukemaan sohvalla uusimman Trendin kannesta kanteen, pesemään samalla useamman koneellisen pyykkiä, vastaamaan miljoonaan sähköpostiin ja kommenttiin, purkamaan yhden muuttolaatikon, leikkimään Jykän kanssa, syömään ihan ohimennen kaksi kivikovaa muffinssia (uusi uuni vaatii vielä hieman harjoittelua), nauttimaan lounaaksi paahdettuja jälkiuunileipiä kera lohen ja avocadon sekä vähän tanssahtelemaan uudessa kodissa. Enää yksi muuttolaatikko jäljellä, wohoo!! Taidanpa pyöräyttää seuraavaksi makaronilaatikon ja pystyttää terassille kuvausstudion.

0

0 Comment

  1. Iiihania kuvia!

    <3___<3

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM