Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Muutto ohi!

Sanonpa vaan, että toivottavasti ei tarvitse ihan hetkeen muuttaa, vaikka näin parin päivän uudessa kodissa asumisen perusteella oli se kyllä sen kaiken arvoista! Meillä oli kasassa lauantaina aivan huippu muuttojengi, joka hoiti hommansa aivan loistavasti. Jäi sitä tekemistä kyllä perjantaille ja sunnuntaillekin ja koko kotipäivän tänään olen purkanut muuttolaatikoita. Se on muuten aikaa vievää puuhaa, kun pohtii minne olisi järkevää sijoittaa mikäkin ja toimiiko se siellä sittenkään. Vanhempani olivat apuna perjantaista tähän päivään ja ei kyllä voi olla kuin kiitollinen kaikesta tästä avun määrästä mitä ollaan muuton aikana päästy nauttimaan. Meinasin muuten ihan herkistyä, kun naapuri tuli onnittelemaan uudesta kodista lauantai-iltana lämpimän marjapiirakan kanssa.

Onhan täällä opettelemista, kaikki kun on niin uutta. Päivällä etsin pitkään mm. puhelinpistoketta (tietty semmosta kolmereikäistä), ennenkuin tajusin, että se piuha käy niihin pistokkeisiin kaikkialla, tuli taas varsin älykäs olo. Äsken puolestaa taisteltiin tovi induktiolieden kanssa, kun ei meinattu saada sitä millään päälle. Valot kyllä paloivat, mutta millään kattilalla se ei lämmennyt. Jouduttiin turvautumaan lieden kanssa jopa käyttöohjeisiin (!!). Tätä episodia ennen tuhlattiin taas useampi satanen rautakaupassa ostaen mm. lumilapio (edellisestä katkesi päivällä varsi, heh), kola, hiirien karkotin, aika monet erilaiset ruuvit, liittimiä pesukoneeseen (silti äsken kone rykäisi aikamoisen satsin vettä lattialle, oho) ja muuta ”pientä”, mutta tarpeellista. Ja eihän täällä netti vielä toimi (puhelimen kautta yhdistettynä kirjoittelen), vuokraamani roska-astia ei ole vielä ilmaantunut, paljon tavaraa on edelleen hukassa ja pää muutenkin ihan pyörällä. Huomenna sitten höyrypesurin ostoon ja kai tässä toimistollekin pitäisi aamulla ysiksi selvitä. Jännittää jotenkin vähän samaan malliin kuin ekana koulupäivänä! 😀

Mutta hengissä siis ollaan ja vieläkin kaikesta tästä hieman ihmeissään. Eiköhän tämä tästä! Nyt Jykän kanssa iltalenkille etsimään uusia reittejä. Lähikaupassa (Siwa) ollaan jo kerran Jyrkin kanssa pistäydytty, mutta tänään hoidettiin kauppa-asiat vielä tutusti Nummelassa. Ainiin, tänään muuten työhuonetta aamulla järjestellessä oikein säikähdin kun viereisessä metsässä ikkunan ohi loikki peura. Eli aika metsässä tässä taidetaan asua ja parin yön perusteella on kyllä pakko todeta, että on muuten rauhallista!

PlusMimmi Omakotitalo DSC_0363

Tämä maisema meidän oman kodin ikkunasta viime viikolta. Aika ihanaa!

0

0 Comment

 1. Maitoviiksi says: Vastaa

  Piti jo edelliseen postaukseen kehua kotianne, mutta sitten unohdin kiireessä. Mutta hurjasti onnea uuteen kotiin ja hienoa, että muutto alkaa olla suoritettu. Kotinne näyttää aivan ihanalta!!

  0
  1. Voi kiitos kovasti! 🙂 On tässä muutossa aina oma hommansa, mutta hiljalleen hyvä tulee…

   0
 2. Kuulostaa siltä, että nautit täysillä, vaikka varmasti onkin kaaosta alkuun ennen kuin saa kamat paikoilleen ja hommat toimimaan. 🙂 Onnea uuteen kotiin!!

  0
  1. No voit uskoo, että kyllä nautin! 🙂 Vaikka ottaa tämä järkkäily kyllä oman aikansa ja varsinkin kun niinkin olennainen asia kun akkuporakoneen laturi meni hajoamaan, niin ei saada esim. hyllyjä seinille, jotka helpottaisivat kummasti kamojen paikalleen saamista. Onneksi lainakone on matkalla, joten eiköhän tämä tästä. Vähitellen vähitellen! 😀

   0
 3. Kiva kuulla että muutto meni noinkin iisisti! Ja tiedän tuon tunteen, me muutettiin vuosi sitten erillistaloon kahteen kerrokseen ja on vaatinut totuttelua 😀

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  0
  1. Joo, tämä purkamishomma onkin sitten ottanut jo viikon ja vielä jatkuu… No eiköhän tämä jouluun mennessä ole ”valmis”… Tosin eihän sisustusta (ainakaan meillä) ikinä saa valmiiksi! 🙂

   0
 4. Millä ihmeen rahoilla te tollasen hankitte? Ootteko molemmat ns. kulta lusikka suussa syntyneitä?

  0
  1. Lainarahallahan näitä kuule saa, jos vaan on vakuudet ja tulot kunnossa. 🙂

   0
   1. Pakko vielä tiedustella, olisitko kysynyt asiasta, jos olisin kirjoittanut meidän ostaneen 30 neliöisen 2015 valmistuneen yksiön Kampista? Hinta nimittäin näyttää olevan täysin sama.

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM