Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

QUEEN OF THE BIKINI!

Tämän viikon kuumin puheenaihe ja varmasti Instagramin jaetuin juttu oli plussapiireissä ehdottomasti Gabi Fresh for Swim Sexy -uikkarikokoelman lanseeraus. Tiistaina lanseerattiin siis taas kokoelma bikinejä ja kokouimapukuja bloggaaja Gabi Freshin ja Swimsuits for All:in yhteistyön tiimoilta. Kokoelma kantaa tällä kertaa nimeä Queen of the Bikini. Onhan tuolla taas parikin eri uikkaria, jotka huutavat meikämimmin nimeä, mutta ennen reissua omia uikkarivarastojani tutkaillessani tulin siihen tulokseen etten tarvitse tällä hetkellä yhtiäkään uusia. Yhdet neonpinkit Gabin ekan malliston fatkinithan minulta löytyykin, mutta viime kokoelmasta en omista yhtiäkään.

Mielettömiä fiiliskuvia ja uikkareita kyllä, vai mitäpä olette mieltä?

gabifresh-queen-throne-swimgabifresh-leopard-swim-coverup gabifresh-print-bikini-2016 gabifresh-swimsuit-2016

Kuvat Gabi Freshin blogista.

0

0 Comment

    1. Kiitos! 🙂 Täytyypäs vastata siihen jossain vaiheessa.

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM