Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 3) – EkoPharman ekokosmetiikkaa

Ajattelin aktivoitua taas tämän Perjantaipullo-postaussarjan kanssa, eli kosmetiikkakokeiluja olisi tiedossa aina jatkossa näin perjantaisin. Toivottavasti tykkäätte!

Sain I love me-messuilta testiin muutaman EkoPharman tuotteen, joka on siis suomalainen luonnonkosmetiikkasarja. Sarja on itse asiassa maailman laajin luomulaatuinen ammattikosmetiikkasarja ja siitä löytyy yli 100 tuotetta. Tämä kuvan vadelmainen puhdistusvaahto on syksystä asti ollut minulla suihkussa kasvojenpesuputsarina ja tällä saa poistettua kätevästi meikit (myös silmämeikin) ja vaahdon tuoksu on mukavan mieto. Tämä pumppupullo on todella riittoisa ja tykkään kovasti sen vaahtomaisesta ja kosteuttavasta koostumuksesta. Varsinkin näin talvella tämä ei ole liian pesevä, vaan juuri sopiva päivittäiseen käyttöön.

Tuo viereisen purkin tyrnikuorinta kasvoille puolestaan on aika typäkkää tavaraa ja ekalla kerralla sen AHA-hapot jopa hieman pistelivät paikoittain herkkyyteen taipuvaisella ihollani. Kuorinnassa on kivan karkeat rakeet ja käytänkin sitä vain noin kerran kahdessa viikossa. Nyt pakkasilla jopa harvemmin. Täytynee kaivaa muuten jemmoistani jo täälläkin mainitsemani EkoPharman mustaherukkaöljy yöpöydälle yötä vasten kasvoille levitettäväksi, sen verran pakkasen kuivattamaksi ihoni on näillä keleillä joutunut. Kaikki EkoPharman jälleenmyyjät löydät täältä.

Ekopharma

Tuotteet blogin kautta saatu.

0

0 Comment

  1. Mä olen myös aivan ihastunut tuohon vadelmavaahtoon. Tosi pehmeä ja mieto, mutta silti tehokas putsari! (niin ja myös saatu puteli…)

    0
  2. Tää on kyllä mahtavaa, miten suomalaista luonnonkosmetiikaa on yhä enemmän saatavissa. Itse en ole vielä päässyt testaamaan EkoPharman tuotteita, mutta ne vaikuttavat tosi hyviltä!

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.