Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Minulta minulle!

MAC huulipuna ja siveltimet DSC_0138 MAC huulipuna ja siveltimet DSC_0144 MAC huulipuna ja siveltimet DSC_0154

Minä ja lentokentät olemme melkoinen pari ja Köpiksen kentältä tuli hankittua itselleni aikainen joululahja, nimittäin setti MACin siveltimiä Enchanted Eve-kokoelmasta sekä Magic of the night-kokoelman huulipuna. Siveltimeni kaipasivatkin vähän päivitystä ja tätä samaista settiä olin katsellut ja vähän jopa hypiskellytkin jo NYCissä, joten tuo sivellinsetti tuli kyllä tarpeeseen. Huulipunia en olisi kokoelmaani tarvinnut yhtäkään uutta, mutta mukava myyjä sai myytyä minulle viimeisen kappaleen tuosta violettiin taittavasta erikoissävystä nimeltään Evening Rendezvous. Ja onhan tuossa nyt älyttömän upea sävy, hylsystä puhumattakaan! Osa siveltimistä on jo käytössä ja punaakin olen tainnut sipaista huulilleni jo kerran. Enköhän esittele sen teillekin pian ihan in action.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM