Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joululomalla Hurghadassa

En tiedä muun Suomen tilanteesta, mutta täällä pääkaupunkiseudulla ainakin on tullut nyt pari päivää päin näköä vettä. Olen liukastellut menemään Helsinkiin ja takaisin ja eilen oli kaivettava puhelimen kätköistä kasa aurinkokuvia tätä loskakeliä piristämään. Nämä otokset ovat siis meidän joulun aurinkoreissulta Egyptiin Hurghadaan. Ja kyllä, matkakuumehan se sieltä nosteli taas päätään. Minun elämä on näköjään yhtä kuumeesta toiseen siirtymistä, edellisessä postauksessa julistin nimittäin kärsiväni koiravauvakuumeesta. Pitkä viikonloppu helmikuussa reissulle Budapestiin on jo buukattu, joten onpahan taas jotain odotettavaa. En varmaankaan vielä maininnut, että matka- ja koirakuumeen lisäksi kärsin tällä hetkellä myös kovasta talokuumeesta ja saatettiin äsken käydä katsomassa yhtä kaunokaista. Iik!

Mutta takaisin Egyptiin! Meidän matka oli todella onnistunut. Kyttäilin tosiaan reissuja useamman viikon ajan ja kun kaikki reissut myytiin loppuun Suomesta, oli turvauduttava taas Tallinnan tarjontaan. Kaiken kaikkiaan säästettiin Tallinnasta lähtemällä reilu parisataa euroa, joka sitten hyvillä mielin tuhlattiinkin mm. kahteen hotelliyöhön kaupungissa. Kaikki sujui taas todella mallikkaasti, joten voin suositella Tallinnan lähtöjen tutkimista, mikäli mielii edullisesti ulkomaille.

Aurinko helli meitä Hurghadassa tosi kivasti ja ainoastaan yhtenä päivänä lähtöpäivämme lisäksi oli pilvisempää. Tuona pilvisenä tiistaina suunnattiinkin noin puolentunnin ajomatkan päähän El Gounaan wakeskateparkkiin, jossa meikäläinen istuskeli katsomassa laudalla taiteilevia hurjapäitä. Muuten lämpöä oli parhaimmillaan +28°C ja otettiin aurinkoa ja uiskenneltiin lämmitetyssä altaassa kyllä joka päivä. All inclusive-hotellissa oli myös puolensa, ruokaa riitti ja juomaa sai kun vain pyysi. Aivan loistoloma kertakaikkiaan, mutta kyllä tuo viikko pelkkää löhöilyä piisasi meille oikein mainiosti. Kahden viikon reissulle olisi kaipaillut jo ainakin muutaman kirjan lisää.

Missään vaiheessa reissua ei muuten ollut yhtään turvaton olo, vaikka tilanne tuolla Egyptissä on vähän mitä on ja vain viikko meidänkin reissun jälkeen iskettiin taas resortiin. Monet kauhistelivat, että miten uskallatte matkustaa Egyptiin, mutta oma vastaukseni tähän on, että todennäköisempää on, että kuolen kotioloissa kuin ulkomailla. Toki järki kannattaa pitää mukana myös matkustaessa ja tietysti seurailla tilannetta. Harmittaa kyllä tuo Egyptin tilanne, sillä meidänkin resort oli vain puolillaan turisteja, tuolla kun tuo turismi on niin tärkeä elinkeino. No joskos siellä saataisiin vähitellen rettelöitsijät kuriin ja maan turismi taas nousuun…

Alla parhaat räpsyt lomaviikolta puhelimeni syövereistä. Mitäpä tässä valehtelemaan, vaihtaisin tämän loskakelin näihin maisemiin kyllä vaikka heti!

Hurghada Egypti IMG_0003 Hurghada Egypti IMG_0004 Hurghada Egypti IMG_0006 Hurghada Egypti IMG_0007 Hurghada Egypti IMG_0010 Hurghada Egypti IMG_0011Hurghada Egypti IMG_0012Hurghada Egypti IMG_0019 Hurghada Egypti IMG_0014 Hurghada Egypti IMG_0015 Hurghada Egypti IMG_0017 Hurghada Egypti IMG_0018 Hurghada Egypti IMG_0021 Hurghada Egypti IMG_0024 Hurghada Egypti IMG_0030 Hurghada Egypti IMG_0031 Hurghada Egypti IMG_0033 Hurghada Egypti IMG_0034 Hurghada Egypti IMG_0035 Hurghada Egypti IMG_0038 Hurghada Egypti IMG_0039Hurghada Egypti IMG_0036 Hurghada Egypti IMG_0040 Hurghada Egypti IMG_0041 Hurghada Egypti IMG_0042 Hurghada Egypti IMG_0043 Hurghada Egypti IMG_0045

0

0 Comment

 1. Ihana toi musta kukkamekko! Mistä se on? 🙂 Kivasti tartutat sen matkakuumeen muillekin noilla kuvilla 😀

  0
  1. Kiitos! Se on muutaman vuoden vanha Junarose. 🙂

   0
 2. Aivan ihana Mimmi tuossa kukkamekossa! 🙂

  0
  1. Voi kiitos! <3

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.