Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Jin ja Jang

Jin ja Jang Jyka ja Eikka DSC_0868Jin ja Jang Jyka ja Eikka DSC_0877 Jin ja Jang Jyka ja Eikka DSC_0870 Jin ja Jang Jyka ja Eikka DSC_0879Jin ja Jang Jyka ja Eikka DSC_0872 Jin ja Jang Jyka ja Eikka DSC_0880 Jin ja Jang Jyka ja Eikka DSC_0890 Jin ja Jang Jyka ja Eikka DSC_0905

Muistatteko, kun Eikka tuli taloon elokuussa ja syyskuussa tehtiin retki Joensuuhun moikkaamaan tuota pientä vipeltäjää. No joulun aikaan molemmat kundit (Jykä ja Eikka siis) lomailivat yhdessä mökillä Savossa pari viikkoa putkeen ja hyvin sujui. Viime sunnuntaina kun Jykän kotiinlähdön hetki koitti, oli Eikka jäänyt etsimään leikkikaveria ja vinkunut kovasti perään. Taisi näillä kahdella olla siis yhdessä melko mukava loma ja Jykä ainakin on ollut koko tämän viikon aivan väsyksissä pennun kanssa vietetystä aktiivisesta ajasta.

Kuten syyskuussakin kirjoitin, mulla tulee näistä kahdesta mieleen Jin ja Jang, kun touhuavat niin intona keskenään. Jykähän on todellisuudessa Eikkaa tuplat painavampi (10kg) mutta Eikan tuuhea karvapeite huijaa pojat lähes saman kokoisiksi. On ihan huippua seurata noiden kahden painimista ja touhuilua. Nauratti kun äiti sanoi että ei ne onneksi lähde kahdestaan jäälle ja molemmat painoivat juosta samantien jäälle. Onneksi kääntyivät kuitenkin huudoista takaisin. On ne melkoiset veijarit kyllä yhdessä, Jin ja Jang, Eikka ja Jykä.

Toivottavasti päästään taas leikkimään pian, terkkuja Eikalle sinne Joensuuhun!

0

0 Comment

  1. koirukkaisten ihailija says: Vastaa

    Ihania, söpöjä, lutusia ja näyttävät kuvissakin viihtyvän kahdestaan. Ja hyvä kuvaaja! On se kyllä ihanaa kun teillä on tuollaiset vanhemmat ja tuollainen paikka missä käydä. Tahtoisin, että minullakin olisi että voisin tarjota lapsille noin ihanaa elämää 🙂 vaan on tyydyttävä tähän mitä on, ei lomia, ei matkoja, ei mökkiä eikä mitään muutakaan mikä veisi arjesta pois. En sillä että kadehtisin vaan sitä vaan, että muistakaa olla onnellisia tuosta mitä vanhemmat voivat tarjota 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM