Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Zizzi.fi on nyt auki!

Zizzi-Ambassador

Jaoin viime viikolla ilouutiset Zizzi:n Suomen verkkokaupan avautumisesta ja tänään se päivä sitten koitti. Zizzi.fi on siis vihdoin auki ja aidosti tyylikästä XL-muotia meille 42-56-kokoisille saa nyt tilattua suoraan myös Zizzin verkkokaupasta! Tarjolla on tällä hetkellä huikeita avajaistarjouksia ja sovittiin, että saan teille jakoon sen alekoodinkin vielä tämän vuoden puolella! Jee! Hienointa tässä verkkokaupan avautumisessa mielestäni myös on, että tarvittaessa verkkokaupasta tilattuja tuotteita voi vaihtaa/palauttaa osaan Suomen yhdeksästä Zizzi-myymälästä.

Laitoin toki heti tilauksen vetämään ja yksi juttu tästä alla olevasta kollaasistakin päätyi ostoskoriini ja toinenkin löytyy minulta itse asiassa jo ennestään (nimittäin tuo kuvan karvaliivi). Kollaasin perusteella ilmeisesti kaipaisin kaappiini etenkin puuteripinkkiä ja harmaata, lämpimillä materiaaleilla ja kivoilla kuoseilla höystettynä, joten nyt vaan pakettia odottelemaan! Tilaus on jo itse asiassa lähetetty ja verkkokauppa lupaileekin toimituksensa 2-5 päivässä. Aikamoista! Ma-pe ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät matkaan vielä saman päivän aikana ja tilata voi joko postiin tai Matkahuollon toimipisteisiin ja yli 50€ tilaukset toimitetaan vieläpä ilman toimituskuluja, alle 50€ tilauksissa toimituskulut ovat puolestaan alkaen 4,95€. Käykäähän tutustumassa, miltä nettikaupan valikoima vaikuttaa!

Zizzi.fi kollaasi PlusMimmi lempparit

1. Harmaa pooloneuletunika // 2. Karvaliivi // 3. Paitapuseromekko
4. Ruututakki // 5. Poncho
6. Vaaleanpunainen pooloneule // 7. Vaaleanpunainen t-paita // 8. Mekko

EDIT: Club Zizzin jäsenenä saat 9.12. ajan -20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista! Liittymään pääset tästä.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM