Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Uusi INGLOT-myymälä Forumissa ( + alekoodi )

On aika avata Bellojen joulukalenteriluukku numero 13!

forum inglotINGLOT Forum alekoodi DSC_0153 INGLOT Forum alekoodi DSC_0156 INGLOT Forum alekoodi DSC_0166inglot forum 2 INGLOT Forum alekoodi DSC_0168INGLOT Forum alekoodi DSC_0157

Tänään luukusta paljastuu jouluisessa Kauppakeskus Forumissa hiljattain avautunut INGLOT:in myymälä, joka sijaitsee kauppakeskuksen toisessa kerroksessa JC:n vieressä, Cubus:ta vastapäätä. Kompakti myymälä pitää sisällään meikkitaivaan, josta löytyy laaja valikoima värikosmetiikkaa, puhdistustuotteita ja muita tarvikkeita meille kosmetiikkaan hurahtaneille.

Itse olen jo pitkään omistanut kaksi INGLOT:in Freedom System-luomiväripalettia, jotka voi räätälöidä magneettipohjaan siis oman makunsa mukaan nappi kerrallaan. Luomiväreissä on tosi hyvin pigmenttiä ja sävyvalikoimassa on mistä valita. Luomivärinappien lisäksi palettiin voi yhdistää myös poski-, ja huulipunan tai vaikka kulmakarvavärin, joten voin suositella kokeilemaan oman paletin kokoamista oikein lämpimästi.

Tänään koodilla BELLA20 saat -20% alennuksen kaikista meikeistä INGLOT:in verkkokaupassa. Suoraan tilaamaan pääset TÄSTÄ.

Itse ajattelin kokeilla seuraavaksi merkin huulipunia ja kaivaa esiin jemmoistani omistamani INGLOTIN burgundyn huulikynäihanuuden ja pakko myöntää, että  tuo kynsilakkaseinäkin kyllä puhuttelisi sävyillään hieman meikäläistä…

0

0 Comment

 1. Mulla on luomivärejä enemmän Inglotilta kun haluan laskea. Huulipunista olen tykännyt myös, muutama löytyy arkikäytöstä. Kuulostaa huonolta sanoa ”perus hyvä arkipuna” mutta sellaisia ne ovat ainakin mulle olleet.

  0
  1. Luomivärejä on minullekin INGLOTilta kertynyt, mutta huulipunia EI YHTÄÄN! 🙂 Pitänee korjata tämä vääryys pian… 😉

   0
 2. Kiitos vinkistä! Täytyypä käydä pyörähtämässä tuolla seuraavalla Helsingin reissulla.

  0
  1. Suosittelen! Kompakti myymälä, josta löytyy kaikenlaista kivaa! 🙂

   0
 3. Tykkään Inglotin meikeistä syystä, että niissä on niin ihanat pigmentit.

  0
  1. Samaa mieltä! 🙂

   0
 4. En oo tajunnut lainkaan, että Forumiin on tullut Inglot! Kiva kun vinkkasit 🙂 Inglotin luomivärit on tosiaan merkin parhaimmistoa, multa taitaa löytyä niitä semmonen 30 kappaletta.

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM