Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TBT EGYPTISSÄ

Koska tänään vietetään torstaita ja koska kohta meidän lento lähtee kohti Egyptiä, oli pakko nostaa Egypti-aiheinen TBT-postaus vielä tänne blogiin ennen lähtöä!

Egyptissä on tullut oltua kerran ennenkin, nimittäin Pepin kanssa ikimuistoisella matkalla Sharm El Sheikissä marraskuussa 2010. Tehtiin sillä reissulla altaalla mm. tämä runo, joka on edelleen aivan hulvattoman hauska. Nauroin itse asiassa ääneen kun luin meidän MTL:n aikaisia reissupostauksia. Olin jo unohtanut (se siitä ikimuistoisesta reissusta), että Peppi oli mm. kaikissa papereissa Mr. ja meillä oli huoneessa parisänky, joka jaettiin ja jonne siivooja taitteli pyyhkeistä kaikenlaisia sydämiä ja muita. Varattiin tuo reissu niin ikään Tallinnan kautta ja lähtö taisi olla seuraavana päivänä.

”Ai että, on tää aikamoista elämää kuulkaas. Siinä vaiheessa kun muut hotellin asukkaat siirtyy yökerhoon lipittämään ilmaisia alkoholiannoksia, niin Mimmi ja Peppi siirtyy huoneeseensa vetelemään hirsiä.”

Tuon tyyppistä reissua toivon tältäkin matkalta ja veikkaankin, että tulen viettämään sen vaaka-asennossa joko altaalla tai hotellihuoneessa pötkötellen! Hyvää joulua siis teille ja hyvää reissua siis meille! 😉

TBT LOMATBT LOMA 2 TBT LOMA 3

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM