Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Luettavaa joululahjaksi!

Jouluun reilu viikko ja kaikki lahjat vielä hankkimatta? Pää lyö tyhjää lahjaideoista? Ei hätää, viime hetken lehtitilaus on pelastanut monta joulua ja merkkipäivää ainakin meikäläisellä. Bellan joulukalenteriluukusta numero 15. paljastuukin tänään Pukin Lahjakaruselli, josta saa pyöräyttää itselleen mieleisen kylkiäisen 24,90€ hintaisen Sanoma Magazinesin lehtitilauksen kaveriksi! Tilaajalahjan voi toki pitää itsellään, tai antaa lehden saajalle lahjaksi ja ihan vinkiksi, jos ei eka pyöräytys miellytä, kokeile toisen kerran ja kolmannen ja neljännen…

Mikäli tänä vuonna tilaisin joululahjaksi lehtiä, päätyisi pukinkonttiin seuraavaa:

Lehtitilaus joululahjaksi♡ Siskolle tilaisin tänä vuonna Cosmopolitan-lehden 5kk:n ajaksi ja valitsisin lahjaksi tuon Natural Coden meikkisetin.

♡ Iskä saisi tällä kertaa nauttia 4kk Tiede-lehdestä ja ympäri vuoden kylkiäiseksi valitsemastani sääasemasta.

♡ Äidin pakettiin valkkautuisi Kodin Kuvalehti, jota saattaisin tilaisuuden tullen silmäillä vähän itsekin. Viimeistään tuo valkean joulun tuova muumimuki äipän kokoelmista vielä puuttuukin!Sanoma Magazines joulutarjous 2015♡ Ystävääni lahjoisin Glorian Ruoka&Viini-lehden neljällä numerolla (5kk) ja Hackmanin Gourmet-paistisetillä.

♡ Kummityttö saisi Prinsessa-lehden tilauksen ja kaveriksi kovan paketin, eli Unelmien Prinsessat-kirjan.

♡ Veljelle paljastuisi paketista parasta vessalukemista, eli lahjakortti 4kk:n Aku Ankka-lehtiin!

Minä tunnustan tilanneeni joskus itselleni lehden jos toisenkin, koska tilaajalahja sattui olemaan niin hyvä, eikä näissäkään kyllä valittamista ole. Saattaa olla, että ensi vuonna tähän osoitteeseen kolahtaa taas pienen tauon jälkeen Glorian Koti ja joku noista ihanista tilaajalahjoista…

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

0

0 Comment

  1. Näissä on mukavia kaupanpäällis lahjoja 🙂 Tuntuu vaan hassulta, että usein lahjojen arvo on melko korkea, niin maksaako siinä sitten lehdistä vai lahjoista.

    0
    1. Nojoo! Samaa oon miettinyt, tosin positiivinen ongelmahan tämä on! 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM