Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ruusukultaiset lempparikorvikset

ViaMinnet Feather sulkakorvakorut DSC_0352 ViaMinnet Feather sulkakorvakorut DSC_0355 ViaMinnet Feather sulkakorvakorut DSC_0356

Ihastuin I love me-messuilla näihin aitonahkaisiin ViaMinnetin sulkakorviksiin ja kun sain merkin takana olevalta Minnalta viestiä ja kyselyn haluaisinko valita itselleni korvikset, ei tarvinnut kovin kauaa miettiä, etenkin kun huomasin verkkokaupasta, että tarjolla on myös ruusukultaiset höyhenet! Ette ole tekään välttyneet rakkaudeltani ruusukultaa kohtaan, se on tuntunut todella raikkaalta ja niinpä valitsin itselleni taas kerran ruusukultaista.

Korvikset ovat höyhenen kevyet ja todella kauniit. Kiilasivat suoraan lemppareikseni ja ovat päätyneet asuihini mukaan jo useampaan kertaan. Nämä höyhenet mätsäävät muuten loistavasti niiden New Yorkista hankkimieni Adidaksen Superstarien kanssa! ViaMinnet oli mukana viikko sitten myös Bellan joulukalenterissa ja Emma esitteli nämä samaiset korvikset keltaisena. Aivan i-ha-nat kuvat tuosta kaunokaisesta ja ihanat myös nuo okran keltaiset korvikset!

Korvikset blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. On ihanat, kehuin jo Emmankin korviksia #sydänsilmähymiö

  0
  1. Eikö oo! Ja aivan uskomattoman kevyet! Lenteli vaan tuulen mukana ja kuvaajalla meinas mennä hermo! 😀

   0
 2. Ihanat! Sulle sopii todella hyvin, itselläni saattaisi tulla hiukan oudoksunut olo näin isojen korvakorujen kanssa. Pienempinä istuisi minullekin 🙂

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM