Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ranskalainen torstai L’Oréalin tyyliin!

Loreal bloggaajatilaisuus Fleuriste DSC_0080 Loreal bloggaajatilaisuus Fleuriste DSC_0083 Loreal bloggaajatilaisuus Fleuriste DSC_0084 Loreal bloggaajatilaisuus Fleuriste DSC_0088 Loreal bloggaajatilaisuus Fleuriste DSC_0089 Loreal bloggaajatilaisuus Fleuriste DSC_0095 Loreal bloggaajatilaisuus Fleuriste DSC_0100 Loreal bloggaajatilaisuus Fleuriste DSC_0110 Loreal bloggaajatilaisuus Fleuriste DSC_0119Loreal bloggaajatilaisuus Fleuriste DSC_0111 Loreal bloggaajatilaisuus Fleuriste DSC_0128

Viikko sitten torstaina vietettiin kiva ilta ranskalaisittain L’Orealin tilaisuudessa Fleuriste-kahvilassa. Jaksan oikeastaan harvoin enää työpäivän jälkeen piipahtaa blogitilaisuuksissa ja aina kun saan itseni paikalle raahattua, sitä muistaa miksi kannattaisi vaan vastata useampiin kutsuihin kyllä, eikä suhata nopeimmalla bussilla heti suoraan työpäivän päätyttyä Nummelaan. Herkut, blogiystävät ja mielettömät kokemukset – siinä kolme hyvää syytä jaksaa ottaa osaa bloggaajien tapahtumiin vielä pitkän työpäivän jälkeenkin.

Päästiin tilaisuudessa kurkkaamaan L’Oréalin pikkujoulumeikkeihin, jossa vallitsee tänä vuonna villimpi teema Afrikasta inspiroituen ja joka kulkee nimellä My Wild Side. Ihastuin itse etenkin sarjan limited edition-tuotteisiin, kuten Tanzania Rubis (392) huulipunaan (jota Saralle laitettiin tuossa alimmaisessa kuvassa) ja La Palette Smoky-luomiväripalettiin, joka on oiva budjettivalinta Urban Decayn Naked Smoky-paletin perään haikaileville. Paikan päällä olisi päässyt myös meikkiin tai kampaukseen, mutta minä skippasin molemmat ja istahdin sen sijaan siluettitaiteilija Sirkka Lekmanin penkkiin. Sainkin mukaani ekaa kertaa elämässä oman siluettini ja voi vitsi siitä tuli hieno! Saattaa olla, että lahjoitan kaksoiskappaleen äidilleni huomenna, kun körötellään Savoon viikonlopuksi. Naurattaa vähän, koska veikkasin Sirkan ensin olevan kädestälukija tai korteistaennustaja, ennenkuin hän esittäytyi ja todellinen taito paljastui. Ihan mieletön lahjakkuus tuo taito leikata siluetti muutamassa minuutissa nips naps tuosta vaan. Suosittelen, mikäli törmäätte Sirkkaan esim. kesällä Linnanmäellä.

Kaiken kaikkiaan tilaisuus oli oikein kiva, tuli jutusteltua pitkästä aikaa vanhojen blogituttujen kanssa ja tavattua muutama ihan uusikin naama. Ja saatiinhan me noita meikkejä toki testiinkin. Seuraavassa huulipunaesittelyssä sitten näytille tuo Tanzania Rubis, eikö?

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.