Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Zizzi.fi:stä tilattua ja -20% alekoodi!

Zizzi-Ambassador

Sain Zizzi.fi:stä tilaamani paketin tämän viikon maanantaina. Saapumisesta tuli puhelimeen tekstari sekä sähköpostiini viesti ja toimitus hoitui viidessä arkipäivässä, kuten lupailivatkin. Edellisessä kollaasissa mainitsinkin, että tilauksessani oli mukana yksi kuvan tuotteista, nimittäin tuo kuosillinen paitamekko. Tilasin minä nettikaupasta vähän muutakin, mutta esittelen ainakin osan tuotteista vasta myöhemmin, toivottavasti säätilaltaan hieman kivemmissa olosuhteissa… Eilen puin päälleni ekaa kertaa tämän paitamekon ja siihen mätsäävän huulipunan ja napsittiin sateisessa iltapäivässä nämä asukuvat.

Tuo paitamekko on kauttaaltaan läpinäkyvää kangasta, joten vaatii alleen jotain, tässä tapauksessa mustan topin ja tekonahkaleggingsit. Minulla on tästä mekosta XL-koko ja lantioni kohdalta tuo ei olisi saanut olla kyllä yhtään pienempi. Minulta kysellään jonkun verran Zizzin kokopolitiikasta ja pääsääntöisesti käytän merkiltä kokoa L, mutta löytyy minulta myös M ja XL kokoisia vaatteita. Koon valintaan vaikuttaa toki moni juttu, kuten vaatteen malli, materiaali (etenkin joustavuus) ja haluaako sen tyköistuvana vai astetta rennompana. Onneksi sivuilta löytyy aika hyvät kokotaulukot, joista omia mittojaan voi vertailla. Mietin tämän mekon kohdalla tilauksen jo tehtyäni, olisiko pitänyt ottaa tämä sittenkin mustana, mutta onneksi tämä kuosilliseen versio oli jo matkalla ja en päätynyt taas tylsään mustaan. Minusta tämä kuosi sopii tähän harmaaseen joulukuuhun oikein passelisti, jopa piristää sitä!

Lupailin teille alekoodin Zizzin verkkokauppaan vielä tämän vuoden puolella ja nyt koodilla BL9643f saat -20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista tämän viikonlopun ajan (sunnuntaihin 20.12. 31.12. saakka)! Alennus ei koske siis jo alennettuja tuotteita tai muita tarjouksia. Shoppailemaan pääset TÄSTÄ.

Paitamekko – Shirt Dress Zizzi (XL)
zizzi paitamekkoZizzi paitapuseromekko DSC_0573 Zizzi paitapuseromekko DSC_0589 Zizzi paitapuseromekko DSC_0622

0

0 Comment

 1. Ihana toi paitamekko, varmaan Pakko hankkia! Ja hitsi meni ihan ohi tää alekoodi, toivottavasti tulossa pian uus ja kerkeen hyödyntää 🙂

  0
  1. Kiitos! 🙂 Arvaappa mitä, sain just neuvoteltua asian niin, että tämä alekoodi on voimassa 1.1. saakka! 🙂 Eli eikun vaan tilausta tekemään!

   0
   1. Oi jes! 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM