Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Striped Dress

Zizzi-Ambassador

Mulle tulee näistä asukuvista aivan mieleen tätini ysärillä. Hän käytti (kotona) paljon tämän mekon tyylisiä mekkoja ja kieltämättä ensimmäinen mielleyhtymä tästä minulla sovittaessa oli yöpaita/kotimekko. Ei siis ihme, että kuvauksessa Zizzin sivuilla luki tämän olevan ”hieno arkimekko”. Kovin juhlalliseen menoon tämä mekko ei kyllä taivu, mutta onneksi siitä sai hieman bling blingiä lisäämällä oikein passelin asun perus työpäivään.

Tämä mekko oli yksi niistä Zizzi.fi:stä tilaamistani vaatekappaleista ja ilokseni saankin ilmoittaa, että perjantaina jakamani alekoodin voimassaoloaikaa on jatkettu vuoden loppuun saakka! Eli mikäli mielit saada Zizzi.fi:n normaalihintaisista tuotteista -20% alennusta käytä koodia BL9643f. Koodi ei valitettavasti käy jo alennettuihin tuotteisiin. Kannattaa tsekata myös Zizzin ALE-osasto, siellä on jo muutamia kivoja juttuja hyvään hintaan!

Mekko – Dress Zizzi (XL) // Sneakers ADIDAS (US9) // Korvikset – Earrings ViaMinnet // Laukku – Bag Marimekko
Zizzi Raitamekko DSC_0519 Zizzi Raitamekko DSC_0526 Zizzi Raitamekko DSC_0530 Zizzi Raitamekko DSC_0551 Zizzi Raitamekko DSC_0552

Mekko ja korvikset blogin kautta saatu. // Dress and earrings gifted.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM