Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – DKNY Trench Coat

Ostin New Yorkista Macy’silta tämän kuvien DKNY trenssin. Se on vedenpitävä ja siinä on vieläpä huppu – aivan täydellinen takki suhteellisen lämpimään marraskuuhun ja näihin sadepäiviin siis. Tosin tänään ei kyllä onneksi satanut, kun käppäiltiin työpäivän jälkeen pikaisesti glögeille ja vielä sen jälkeen yhteen tilaisuuteen ja päädyttiin nappaamaan kesken matkan Ruttopuistossa nämä asukuvat.

Trenssi on kuvissa jo vilahtanutkin (mm. Tivoli-postauksessa), olen käyttänyt sitä kieltämättä viime aikoina melko ahkerasti, mutta tuo Marimekon Miniä-nahkalaukkupa ei ole saanut täällä ruutuaikaa vielä nimeksikään. Olen kuolannut tuota samaista laukkua jo puoli vuotta ja viime viikonloppuna suuntasin vihdoin alekoodin innoittamana Selloon ja ostin laukun itselleni. Laukku on aivan täydellinen työpäiviin, kun mukana on pakko kantaa läppäriä ja matkassa tuntuu muutenkin olevan kassin sisällä koko elämä. Nyt voin suosiolla lopettaa täydellisen trenssin ja mustan nahkaisen shopperin etsinnän, koska minulta löytyy jo ne molemmat! Jee!

Trenssi – Trench Coat DKNY (2XL) // Laukku – Shopper Bag Marimekko // Sukkahousut – Tights Lane Bryant // Sneakers Adidas ZX Flux (US9)
DKNY trenssi plus size DSC_0034 DKNY trenssi plus size DSC_0048 DKNY trenssi plus size DSC_0056 DKNY trenssi plus size DSC_0065 DKNY trenssi plus size DSC_0079

0

0 Comment

  1. Se on ihana! Mun pitäis antaa sulle rahaa matkoillesi, et toisit mullekin jotain.

    0
  2. Yleensä karsastan trenssitakkeja, jotenkin niin virallisia ja jäykkiä, MUTTA tuo näyttää jotenkin paljon rennommallta ja kivemmalta!! Ehkä kantajansakin on aika iloisen ja rennon näköinen, mikä saattaa vaikuttaa lopputulokseen 😉 Mutta yhtä kaikki ihku asu!

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM