Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!

DSC_0179

Vietettiin eilen kiva päivä Elsan ja Kaamoksen kanssa, jotka matkustivat päiväretkelle tänne Nummelaan. Laitettiin mm. ruokaa, ulkoiltiin (kaatosateessa) ja tietysti leikittiin. Sain tuliaisiksi tuon minikuusen, joka oli itse askarreltu ja jossa oli hyvin huomioitu myös tämä itsenäisyyspäivä. Täällä ollaan itse asiassa jo television ääressä odottelemassa Linnan juhlien kättelyn alkamista. Odotan pukuja taas innolla, toivottavasti plussakokoisia upeuksia nähdään tänäkin iltana. Ehkäpä kokoan jonkunlaista raporttia tänne blogiinkin, mikäli bongaan kauniita plussapukuja Linnasta.

Oikein ihanaa itsenäisyyspäivän iltaa teille ja onnea 98-vuotiaalle Suomelle!

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.