Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ho ho ho!

Tämä tonttu saattoi äsken seiskan aikaan bussilta kotiin käppäillessä ottaa pari tanssiaskelta, sen verran hyvä fiilis nyt alkaa olla, kun hommat ovat melkein paketissa (hehheh) ja kuulokkeista raikui repeatilla tämä Mariah Careyn superpositiivinen Oh Santa! Meikän loma alkoi nimittäin about nyt ja toimistolle palaan vasta ensi vuonna, JIHAA!!

Vielä ohjelmassa postausten ajastamista loman ajaksi ja sitten olisi vielä viimeisteltävä pakkaushommat ja painuttava jossain vaiheessa pehkuihinkin, meidän reissu kun starttaa Tallinnaan jo hyvissä ajoin aamulla. Ollaan tosiaan siellä yksi yö ja sitten jatketaan aattona kohti Egyptiä. Jänskättää! Tekis mieli laittaa tähän noin sata hymynaamaa, oon niin intona!

Toivottavasti sielläkin ollaan jo joulufiiliksissä!

Ps. Nyt täällä soi jo Eevil Stöön joulumanteli + rusinat, ei sitä liikaa viiti Mariahia fiilistellä! 😉

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM