Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Aika on herätä, nousta ja lähteä.

Aurinko nousee on kastetta maassa.
Aika on herätä, nousta ja lähteä.
Kohdata ystävä kallehin.

Niin kaunis on maa, niin korkea taivas.
Soi lintujen laulusta kukkiva kunnas
ja varjoisat veet, niin varjoisat veet.

Päivä on kirkas, vain metsässä tuulee.
Aika on naurun ja leikin ja riemun.
Mukana ystävä kallehin.

Niin kaunis on maa, niin korkea taivas.
Soi lintujen laulusta kukkiva kunnas
ja varjoisat veet, niin varjoisat veet.

Aurinko laskee jo pitenee varjot.
Aika on eron ja jäähyväisten.
Poissa on ystävä kallehin.

Niin kaunis on maa, niin korkea taivas.
Soi lintujen laulusta kukkiva kunnas
ja varjoisat veet, niin varjoisat veet.

Kari Rydman:Niin kaunis on maa

Liettua Randoms DSC_1153

Tämä viikonloppu on ollut yhtä tunteiden vuoristorataa. Eilen vietettiin hautajaisia ja tänään puolestaan pikkujouluja. Että sellanen viikonloppu tällä kertaa. Toivottavasti ei tarvitse hetkeen osallistua hautajaisiin, pikkujouluja vastaan minulla ei ole edelleenkään mitään antipatioita, mutta nuo hautajaiset kyllä vetävät mielen matalaksi.

Vielä pitäisi jaksaa pari päivää töitä ja sitten alkaa loma. Saatiin kuin saatiinkin varattua viime viikolla Matin kanssa matka lämpimään ja suunnataankin jouluaattona Tallinnasta Egyptin Hurghadaan, all inclusive-lomalle. Kaikki Helsingistä lähtevät lomat ehdittiin myydä loppuun, joten piti kääntyä taas Tallinnan puoleen ja niin vaan pari sataa halvemmalla päästään tälläkin kertaa reissuun. Pepinhän kanssa käytiin niin ikään Egyptissä, mutta Sharm El Sheikissä Tallinnan kautta 2010.

Ollaan Matin kanssa tällä hetkellä molemmat enemmän kuin löhöloman tarpeessa, joten tämä tulee todella tarpeeseen. Jätän koneen kokonaan kotiin ja ohjelmassa taitaa lähinnä olla nukkumista ja altaalla köllöttelyä. Lähdetään Tallinnaan jo 23. päivä, eli parissa päivässä pitäisi vielä hoitaa kaikki asiat ennen lomaa. Taidan ajastella jonkun verran postauksia loman ajalle, koska takaisin kotona ollaan vasta ensi vuoden puolella. Kiireiset maanantai ja tiistai siis luvassa, mutta enköhän minä niistä selviä, kun tiedossa on kuitenkin yli viikon verran rentoilua.

0

0 Comment

  1. Voimia sinulle!! Kyllä se aika parantaa haavoja.. 🙂 Minäkin menetin papan vuosi sitten, just tänään. Sinulla on kivaa tiedossa, joten yritä iloita niistä hetkistä. Oikein hyvää joulunodotusta sinulle!

    0
  2. Otan osaa suruusi ja jaksamista!

    Mukavaa reissua kuitenkin, levätkää niin jaksaa taas keväällä 🙂 ja ihanaa joulua<3

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.