Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – LOVE CARDIGAN

Sää marraskuisessa New Yorkissa voi olla lähes mitä tahansa. Yhtenä hetkenä aurinko porottaa täydeltä taivaalta ja lämpötila huitelee parissa kympissä, toisena taas taivaalta tulee lunta, tai ilma on muuten vain kylmä. Parina päivänä meidänkin viikon aikana paistoi aurinko, parina sateli vettä ja tuona perjantaina Sohossa taas tuuli niin, että meinasi jäädä nämäkin asukuvat kokonaan nappaamatta. No sainpa ainakin matskua seuraavaan ”kamera ei rakasta”-postaukseen. Onneksi lopulta saatiin sentään pari siedettävää räpsyä tuosta ihanasta Love-neuleesta, jonka sain valita Ivana Helsingin Heart of Gold-mallistosta itselleni juuri ennen lähtöä. Minulla oli tuo neule päällä myös lentomatkalla New Yorkkiin ja se on valehtelematta maailman mukavin ja lämpimin! Sain jopa torkuttua neule peittonani menomatkalla muutaman tunnin.

Neuleen lisäksi asussa ovat uutta nuo kengät, jotka ostin itselleni Harlemista mukavalla alennuksella varustettuna. Tuo Adidaksen ZX Flux-malli on jalkaani nappivalinta ja jopa äitini päätyi viimeisinä iltoina ostamaan saman malliset lenkkarit, tosin eri kuosilla varustettuna. Minultahan löytyy noita kolmessa eri kuosissa ja yhdet niistä olivat mukana taas New Yorkissakin ja kävelin niillä siellä lähes koko viikon. Kunnon kengät ovat kyllä pakko olla mukana, mikäli meinaa jaksaa tarpoa kaupunkilomalla kiitettäviä matkoja. Oli kieltämättä huvittavaa seurata kuinka askelmäärät iPhonen omassa askelmittarissa joinain päivinä yli tuplaantuivat normiviikkoon verrattuna. Muita asukuvia ei taidettu New Yorkissa ottaakkaan, joten mitäpä pidätte näistä ainokaisista? Eikö olekin supersöpö tuo neule? 🙂

Neule – Cardigan Ivana Helsinki (46) // Mekko – Dress JUNAROSE (L) // Sukkikset – Tights Lane Bryant // Sneakers Adidas (US9)
Ivana Helsinki Heart of Gold Love Cardigan PlusMimmi DSC_0095Ivana Helsinki Heart of Gold Love Cardigan PlusMimmi DSC_0092 Ivana Helsinki Heart of Gold Love Cardigan PlusMimmi DSC_0142

Neule blogin kautta saatu.

1+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM