Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kööpenhaminan Tivolissa

Tivoli DSC_0132 Tivoli DSC_0075Tivoli DSC_0070 Tivoli DSC_0084 Tivoli DSC_0086Tivoli DSC_0074 Tivoli DSC_0089 Tivoli DSC_0094 Tivoli DSC_0106 Tivoli DSC_0128

Mikäli satutte Kööpenhaminaan näin joulun alla, suosittelen piipahtamaan Tivolissa ihastelemassa jouluvaloja ja toki nauttimassa myös huvipuistolaitteista, mikäli vauhdin hurmaa kaipailee. Itselleni kerta Köpiksen Tivolissa oli ensimmäinen ja ysin aikaan illalla tuolla oli melko vähän porukkaa, lähinnä aikuisia kävelemässä ympäriinsä. Kioskit ja ravintolat olivat kuitenkin auki ja laitteisiinkin olisi vielä päässyt. Päädyttiin kuitenkin vain kiertelemään ympäriinsä ja ottamaan kuvia jouluisista somistuksista. Suosittelen myös katsomaan tasatunnein esitettävän suihkulähdeshown, musiikki yhdistettynä valoihin ja suihkulähteisiin oli varsin vaikuttava. Joulufiilis löytyi taas kummasti tuolla fiilistellessä!

0

0 Comment

  1. Aivan ihania kuvia ja muistoja jouluisesta Tivolista muutaman vuoden takaa tulvi samalla mieleen. Olimme Tivolissa aivan joulupyhien alla ja silloin oli pieni ripaus pakkastakin. Huurre teki paikasta oikein joulun ihmemaan. Luulen, että söimme päivällistä samassa paikassa kuin tekin Zizzi-porukan kanssa.

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM