Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kalevala Koru-kampanjan kuvauksissa!

Kalevala Koru kuvaukset Bellablogit DSC_0269Kalevala Koru kuvaukset Bellablogit DSC_0268 Kalevala Koru kuvaukset Bellablogit DSC_0273 Kalevala Koru kuvaukset Bellablogit DSC_0286_2Kalevala Koru kuvaukset Bellablogit DSC_0314 Kalevala Koru kuvaukset Bellablogit DSC_0291 Kalevala Koru kuvaukset Bellablogit DSC_0294 Kalevala Koru kuvaukset Bellablogit DSC_0296 Kalevala Koru kuvaukset Bellablogit DSC_0302 Kalevala Koru kuvaukset Bellablogit DSC_0320 Kalevala Koru kuvaukset Bellablogit DSC_0331 Kalevala Koru kuvaukset Bellablogit DSC_0334DSC_0299

Olen mukana Kalevala Korun kampanjassa, jonka kuvauksista nämä behind the scenes-kuvatkin ovat. Pakko tunnustaa, että olen viime aikoina nirsoillut aika tavalla korujen käytön suhteen ja tätä vaihetta on itse asiassa kestänyt jo useamman vuoden ajan. Sain jossain vaiheessa yliannostuksen suurista ja näyttävistä koruista ja lopetin korujen käytön lähes kokonaan. Kesällä kuitenkin kaivoin vihdoin myös merkkipäivinä saamani Kalevala Korut esille ja olen niitä alkanut vähitellen jo taas käyttämäänkin. Etenkin Krusifiksi– ja Euran sydän-riipukset näyttävät taas vuosien jälkeen käytössä yllättävän raikkailta ja myös Kalevala Korun verkkokauppaan on tullut myyntiin useampikin kaunis ja kiinnostusta herättävä koru.

Kampanjan tiimoilta Kampin pikkuruinen toimistomme muuntautui siis yhden päivän ajaksi kuvausstudioksi, jossa Kaisu Jouppi ikuisti minusta ja bloggaajakollegoistani upeat kampanjakuvat. Kampanjan tarkoituksena oli herättää henkiin Kalevala Korun vanhat mainoskuvat ja päästiinkin tutkimaan kuva-arkistoja vuosikymmenten takaa. Katsauksen kuva-arkistoihin löytää pienimuotoisena myös Kalevala Korun sivuilta löytyvästä historia-osiosta. Omat lempparini mainoskuvista löytyivät ehdottomasti 60- ja 70-luvuilta ja moni niistä toimisi yhä suoraan ihan tänäkin päivänä, kun tällä hetkellä trendikkäitä 70-luvun vaikutteita näkyy muutenkin katukuvassa. Harmi, ettei kaikkia menneiden vuosikymmenten koruja ole enää saatavilla, mutta onneksi tuotantoon on tullut myös upeita uutuuksia.

Jokaiselle bloggaajalle valittiin siis yksi kuva, jota lähdettiin stailaajan, meikkaajan ja kuvaajan avulla tavoittelemaan, toki 2015 vuoteen esim. korujen osalta päivittäen. Valmiista kuvista tuli aivan mielettömiä ja ainakin omaan valmiiseen kuvaani olen tosi tyytyväinen. En malta odottaa, että pääsen näyttämään teille valmiin kuvan noilla huikeilla ripsillä höystettynä! Palataan siis asiaan parin viikon päästä alkuperäisellä ja omalla kuvallani.

1+

0 Comment

 1. Just pari päivää sitten mietin noita Kalevala sormuksia, haluaisin tosi paljon jonkun hopeisen ”ysäriklassikon”. Silloin mulla oli vain pronssisia, joista jäi ikävästi vihreää sormiin. Taidanpa hankkia jonkun joululahjaksi itselleni!

  0
  1. On kyllä hyvä joululahjaidis! Tosin seuraavassa postauksessa saattaa olla kiva alekoodi tuonne verkkokauppaan, joten kannattaa odotella sitä! 🙂 Sunnuntaina ilmestyy!

   0
 2. […] pari viikkoa sitten kampanjakuvauksista, joissa päästiin Bella-porukalla Kalevala Koru-malleiksi. Kalevala Koruja on valmistettu jo […]

  0
 3. Aila Ahonen-Häkkänen says: Vastaa

  Carmen huippukorut!!!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.