Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Junarose x Viking Line part. 2!

Junarose x Viking Line Viking Grace syksy 2015 IMG_1219 Junarose x Viking Line Viking Grace syksy 2015 IMG_1224 Junarose x Viking Line Viking Grace syksy 2015 IMG_1225 Junarose x Viking Line Viking Grace syksy 2015 IMG_1254Junarose x Viking Line Viking Grace syksy 2015 IMG_1261 Junarose x Viking Line Viking Grace syksy 2015 IMG_1256 Junarose x Viking Line Viking Grace syksy 2015 IMG_1269 Junarose x Viking Line Viking Grace syksy 2015 IMG_1284Junarose x Viking Line Viking Grace syksy 2015 IMG_1282 Junarose x Viking Line Viking Grace syksy 2015 IMG_1293

Joku tarkkasilmäinen siellä saattoikin jo huomata, että reissasin pari viikkoa sitten plussabloggaajaporukan kanssa taas Junarose-risteilyllä Viking Gracella. Mukana meitä oli bloggaajista tänä vuonna minun lisäkseni Veera, Joanna ja Satu. En ottanut Junarosen tarjoamalla minilomalla yhtään kuvaa järkkärillä, vaan puhelimella mentiin koko reissu, olen näköjään virallisesti laiskistunut. No onneksi viime vuoden matka on yhä melko tuoreessa muistissa, joten laadukkaampaa kuvamatskua voi vilkaista vuoden takaisesta postauksestani.

Vitsi että muuten tekikin hyvää tuo merelle pakeneminen, vaikkei kyse ollut kuin 24h risteilystä. Mutta kyllä me kaikenlaista vuorokaudessa ehdittiin. Syötiin hyvin, drinksuteltiin, vietettiin aikaa Tax Freessä (Bath&Body Worksin osastoa raksattiin tuonne juuri!), pötköteltiin hytissä ja lilluttiin spassa, sekä soviteltiin Junarosen vaatteita ja etenkin ensi helmikuussa kauppoihin saapuvia uikkareita! Tuo alimman kuvan kukkakuvioinen tankini oli minulla jo poreissa käytössä ja oikein hyvältä vaikuttaa! Pari uikkaria jäi hieman kaivelemaan, joten täytynee olla valppaana sitten helmikuussa, luvassa on paljon kaivattuja uikkari-ihanuuksia myös Suomen kamaralle!

Olen edelleenkin samaa mieltä, että Oscar á la Carten aamiainen on paras tapa aloittaa maanantai ja Viking Grace toimii rentoutumiskeinona ihan älyttömän hyvin. Allekirjoitan myös sen, että tuolla on edelleenkin äärimmäisen hyvät shoppailumahdollisuudet ja Junarosen ja muiden merkkien lisäksi ei ole kyllä hankalaa löytää kotiin tuomista kun tarjolla on miehille mm. Makia-merkin vaatteita ja tietysti -25% maahintoja edukkaammin! Ostinkin siis tuliaisiksi Matille kotiin Makian t-paidan. Hieman jäi kyllä muuten harmittamaan se, että tuo Kipparin Piiput-joulukalenteri jäi tällä kertaa itselleni ostamatta, maissa kun en ole missään törmännyt moiseen, mutta kun se oli liian kookas lentolaukkuuni pakattavaksi. No ehkä mä pärjään tän joulun ilman!

Mikäli mielit Viking Gracelle tai muuten Viking Linelle lähiaikoina risteilemään, suosittelen vilkaisemaan Instagramistani (@plusmimmi) Viikkarin käynnissä olevan lahjakorttiarvonnan!

0

0 Comment

  1. Näyttää kivalta reissulta! Mä olen tykästynyt tuohon kukkakuvioiseen uikkariin, oliko se tulossa myös koko uikkarina?

    0
    1. Eikö ookkin kiva kuosi! On tulossa myös koko uikkarina. 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM