Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Jersey Gardens – Outleteissa shoppailemassa!

Olen lupaillut opastuspostausta New Jerseyn puolella sijaitsevaan Jersey Gardens outlettiin jo vuosi sitten ja nyt kun eilen tuli taas vietettyä päivä outleteissa shoppaillen ja kaikki on vielä tuoreessa muistissa, ajattelin naputtaa (pienen painostuksen alaisena, kiitos vaan äiti) vihdoin tämän postauksen tänne blogiin. Olen käynyt nyt päiväretkellä New Yorkista outleteissa Jersey Gardensissa kaksi kertaa ja voin kyllä lämpimästi suositella retkeä outlet-shoppailemaan New Jerseyn puolelle! Jo pääsääntöisesti tuolla on New Yorkkia edullisempaa (hintojen päälle ei tule enää veroa, joka on New Yorkissa yleinen) ja lisäksi myymälöissä on yleensä huimia tarjouksia ja etuja.

Outlet New York New Jersey Jersey Gardens Mall IMG_1686Eilen suunnattiin siis aamiaisen jälkeen Port Authority-bussiterminaaliin (625 8th Ave, New York, NY 10018), josta Jersey Gardensiin pääsee kätevästi bussilla 111. Aikataulut outlettiin ja takaisin saa näppärästi katsottua (ja tallennettua esim. puhelimeen) tästä linkistä. Lippuja bussiin saa ostettua automaateista (valitse bussi 111 ja vyöhykkeitä 5) ja hintaa edestakaiselle lipulle tuli 14$ henkilö. Katso bussin lähtölaituri vielä infotauluista (olisikohan se ollut 223?). Viime kerralla jouduttiin Matin kanssa seisomaan menomatka, jota en kyllä suosittele (menee mm. motarilla ja kyyti on aika arvaamatonta), eli jos bussi tulee täyteen, kannattaa melkein odottaa seuraavaa ennenkuin seisoa koko matka.

Outlet New York New Jersey Jersey Gardens Mall IMG_1693Suosittelen, että mikäli on vara valita, istut bussiin menosuuntaan nähden oikealle puolelle, jolloin bussista on upeat näkymät Manhattanille. Takaisin päin bussi tulee hieman eri reittiä, joten näistä näkymistä saa nauttia vain menomatkalla.

Outlet New York New Jersey Jersey Gardens Mall IMG_1704Menomatka Jersey Gardensiin kestää ruuhkasta riippuen noin puoli tuntia, mutta takaisin päin kannattaa varautua jopa yli tunnin bussimatkaan. Bussi jättää aivan pääovien eteen ja koko Jersey Gardens on yhtä ostoskeskusta, joten kannattaa huomioida se esim. pukeutumisessa ja jättää suosiolla paksut takit majapaikkaan. Myös lenkkarit tai muut hyvät kengät ovat oiva valinta, sillä kävelyä tulee helposti aika reippaasti.

Jersey Gardensista saa vuokrattua esim. ostoskärryjä, jotka ovat tosi näppärät, mikäli meinaa shoppailla oikein kunnolla. Monet tulevat paikalle myös rehellisesti tyhjän matkalaukun kanssa. Bussi takaisin New Yorkiin lähtee samalta pysäkiltä, mutta kannattaa olla ajoissa jonossa, sillä todennäköisesti iltabusseissa on kova ruuhka. Jos sinulla on mukana tai olet ostanut Jersey Gardensista matkalaukun, saa sen laitettua onneksi bussin alaosaan, mutta muut ostoskassit kannattaa kyllä ottaa sisälle bussiin.

Outlet New York New Jersey Jersey Gardens Mall IMG_1707Heti pääoven läheisyydessä kannattaa vilauttaa passia tai muuta henkkaria infossa, josta saat mukaan vielä alennuskuponkilehtisen, josta voi olla hyötyä liikkeissä. Useissa myymälöissä on runsaasti esim. osta yksi saat toisen tuotteen -50%- ja osta yksi aletuote saat kaksi aletuotetta kaupan päälle -tyylisiä tarjouksia, joten näihin lisäalennukset eivät yleensä käy.

Jersey GardensLiikkeitä tuolla on todella runsaasti ja plussakaupoista mainittakoon esim. Torrid ja Lane Bryant, joissa suosittelen lämpimästi pistäytymään. Lisäksi Forever 21:n plussaosasto on huomattavasti Time Squaren liikkeen osastoa laajempi ja valikoima on reippaasti kattavampi. Hyviä löytöjä olen plussaliikkeiden lisäksi tehnyt mm. Vansilta (kenkiä saa parilla kympillä). Kaikki Jersey Gardensin liikkeet löydät tästä. Ostoskeskuksesta löytyy myös kattavasti erilaisia ruokapaikkoja, joten tuolla saa hyvin helposti kulutettua vaikka koko päivän. Meidän reissu taisi eilen kestää matkoineen kokonaiset 10 tuntia ja liikkeistä pistäydyttiin kuitenkin vain murto-osassa. Lopulta oltiin molemmat niin loppu, etten jaksanut enää edes sovitella vaatteita Forever 21:n plussaosastolla, vaan lähdettiin suosiolla syömään. Äiti totesikin, että sillon tietää, että olen tosiaan väsynyt, kun en jaksa enää innostua uusista vaatteista.

The Mills at Jersey Gardens, 651 Kapkowski Rd, Elizabeth, NJ 07201-4901

1+

0 Comment

 1. Mun päivärutiineihin kuuluu tällä hetkellä NYCin lentojen metsästäminen… 😀 Pakko päästä kans reissuun! ♥_♥

  0
  1. Jooo! Ainakin tammikuuhun oli näitä 340€ lentoja tyrkyllä!

   0
 2. Ei vitsi, tuonne täytyisi päästä. Ensimmäisen NY reissun aikana ei vaan kerennyt nähdä kaikkea, niin iso ostoskeskus jerseyssä jäi näkemättä. Tuo bussi millä menitte oli ihan tavis bussi, ei mikään turistibussi erikseen? Oisiko sinne mennyt myös joku turistibussi ja olisiko ollut paljonkin kalliimpi? New Yorkista muistan haikeana maailman parhaat pizzat John’s pizzeriassa ja ihanat Junior’s cheesecaket 😀

  0
  1. Voin kyllä lämpimästi suositella! ? En valitettavasti tiedä muista kulkupeleistä, kun en ole muita kun ”tavan” busseja käyttänyt.

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM