Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Guggenheim New York 


Ostettiin tiistaina liput kiertoajelulle (Gray Line, City Sightseeing New York, 59$/hlö), joihin sain tingittyä neljän vuorokauden käyttöajan. No tiistaina ajeltiin sitten Uptownin lenkki ja hypättiin Guggenheimin pysäkillä pois ja kierrettiin museo. Minulla oli eka kerta Guggenheimissa ja olihan se upea, mutta kyllä mieluummin sijoittaisin sen 25$ esim MOMAan, mutta tulipahan nyt nähtyä! Ja MOMAan voi sitäpaitsi mennä perjantaina ilmaiseksi.

Jostain syystä olin ajatellut koko Guggenheimin olevan ulkoa suurempi, joten melko pieni koko oli aluksi minulle hieman pettymys ja kuvasta päätellen aiheutti hilpeyttä, mutta olihan tuolla kuitenkin tarpeeksi nähtävää. Tällä hetkellä esillä oli Alberto Burrin The Trauma of Painting-näyttely ja melko erikoislaatuisia teoksia. Koko rakennuksessahan ei ole ollenkaan varsinaisia kerroksia, vaan  kerrokset kulkevat spiraalin muotoisena ja lattia viettää koko ajan alaspäin. Tuo muoto alkoi jopa hieman huippaamaan päässä ja tämä yhdistettynä todella matalaan kaiteeseen olisi korkeanpaikankammoisella ollut ylhäällä kyllä olemista! Tiesittekö muuten, että myös Men in Black-elokuvaa on kuvattu tuolla.

Solomon R. Guggenheim, 1071 Fifth Avenue (at 89th Street) New York, NY 10128-0173

Kirjoittelin tämän postauksen kokonaan puhelimella. Eilen loppui läppäristä akku ja laturin pistoke onkin liian suuri adapteriin, joten joko minun on löydettävä isompireikäinen adapteri, tai pärjättävä loppureissu tällä puhelimella. We’ll see! 

1+

0 Comment

  1. Minulle myös oli tuon Gukkiksen odotettua pienempi koko yllätys, samoin se miten ahtaalla tontilla se oli, ympärillä olevien rakennusten puristuksissa. Näyttely ei ollut silloin kovin kiinnostava mutta onhan tuo arkkitehtuuri huikeaa.

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM