Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Zizzi – Kouvola

Zizzi-Ambassador

Haastoin itseni vierailemaan kaikissa(!!) Suomen Zizzi-myymälöissä ambassador-vuoteni aikana ja tässäpä kurkkaus toiseen kohteeseeni, eli Kouvolan Zizziin, jonne suuntasin ekaa kertaa elämässäni vasta kesällä. Ensimmäinen myymälänesittelypostaus Kuopion Zizzistä löytyy TÄÄLTÄ. Vielä olisi aika monta liikettä jäljellä, mitä veikkaatte onnistunkohan tässä haasteessa?

Käytiin siis viettämässä heinäkuussa kiva kesäpäivä Kouvolassa kummityttöni kanssa ja pyörittiin useampi tunti myös Kauppakeskus Veturissa shoppaillen, hamppareita herkutellen ja leffassa piipahtaen (katsottiin elokuvissa Kätyrit, oli kyllä hauska leffa). Tämä oli eka kerta minulle vasta kolme vuotta sitten syksyllä avatussa Veturissa, vaikka Kouvolassa on jokusen kerran tullutkin käytyä.

Zizzin myymälä löytyy tosiaan tuolta Veturista 1. kerroksesta (kartta) ja liike oli meidän vierailuhetkellä täynnä kesäisiä ihanuuksia. En ostanut tällä reissulla mitään, vaikka hipelöinkin pitkään esim. tuota luonnonvalkoista pitsikimonoa. Jutustelin tovin myyjien kanssa ja he vaikuttivat oikein asiansa osaavilta ja mukavilta. Terveisiä siis sinne Kouvolan Zizziin, tulen varmasti uudelleenkin pyörähtämään, mikäli Veturiin eksyn!

Zizzi Veturi, Tervasharjunkatu 1, Kuusankoski
Zizzi Veturi Facebookissa

Zizzi Kouvola Veturi DSC_0542 Zizzi Kouvola Veturi DSC_0545 Zizzi Kouvola Veturi DSC_0550 Zizzi Kouvola Veturi DSC_0552 Zizzi Kouvola Veturi DSC_0557 Zizzi Kouvola Veturi DSC_0560

0

0 Comment

 1. Mitäh? Oot ollut kesällä täällä Kouvolassa?

  0
  1. Hehe, joo! Se oli aika pikainen visiitti ja pyörittiin lähinnä Veturissa päivä kummitytön kanssa. 🙂 Toisen kerran sitten paremmalla ajalla!

   0
 2. Minkäikäinen kummityttösi on? 🙂

  0
  1. Hän on 15 vuotta. 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM