Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Violeta By Mango Pietari

Violeta By Mango Pietari

Ekaa kertaa ikinä pääsin käymään Violeta By Mangon myymälässä Pietarissa ja haluan vinkata tuosta yllättävän isosta liikkeestä teillekin. Pietarissa on Violetan myymälöitä itse asiassa useampikin, mutta tämä missä me vierailimme sijaitsee Europolis-kauppakeskuksessa, jonka liepeille pääsi erittäin näppärästi (yhdellä vaihdolla) metrolla. Metroasemien välit ovat tuolla muuten todella pitkiä, joten suosittelen hyppäämään metroon ja vaihtamaan, vaikka seuraava asema näyttäisi olevan aivan kivenheiton päässä. Kauppakeskuksen lähin metroasema on Lesnaya (punaisella linjalla) ja asemalta on kauppakeskukselle vielä n. 500m kävely (Europolis-kyltit näkyvät kyllä metroasemalle saakka).

Itse myymälässä oli Violeta By Mangon mallistoa esillä todella runsaasti ja myyjät olivat myös erittäin avuliaita. Erikoisinta oli ehkä se, että kumpikaan vuorossa olleista myyjättäristä ei ollut lähellekään plussakokoisia. Ihastelin erästä nahkatakkia (jonka olin nähnyt netissä), sovitin yhtiä kenkiä ja hypistelin läpi useammatkin vaatekappaleet, mutta lopulta päädyin ostamaan vaan yhden valkoisen t-paidan. Jostain syystä valikoiman paljous yllätti minut ja en jaksanutkaan perehtyä tuotteisiin tarpeeksi suurella intensiteetillä. Näin käy ainakin minulle välillä, jos tarjontaa on liikaa. Hinnat olivat ruplissa ehkä hippasen nettikauppaa korkeammat, mutta kuitenkin kohtuulliset, eikä eroa ollut hyvin montaa euroa. Suosittelen piipahtamaan, mikäli Pietarissa liikutte. Violeta by Mangon lisäksi Europolis-kauppakeskuksesta löytyy paljon muitakin kivoja myymälöitä. 🙂

Violeta By Mango, Europolis-kauppakeskus, 84 А Polustrovsky Prospect, Pietari

0

0 Comment

  1. AAARGH!!! Mun on pakko päästä tonne Violetan myymälään!! Ihastuin Violeta- mallistoon ensisilmäyksellä ja olenkin kieli pitkällä odottanut putiikkia Helsinkiin, mutta taitaa täytyy lähteä Pietariin ostoksille, koska ei jaksais odottaa oletettavasti mahdotonta asiaa 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM