Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Suedette

Seitkytluku ja tekomokkanahka – kuuminta kuumaa tällä hetkellä! Omasta vaatekaapistani löytyy vasta yksi mokkahame, ehkä sillä pärjätään hyvin tämä syksy, sillä nuo hapsut ja mokkanahka yhdessä luovat ehkä hippasen liian Pocahontas-vibat.

Mokkanahka HOT or NOT?

Suedette

Jakku // Toppi // T-paita
Tunika // Hame

0

0 Comment

  1. Tykkään mokkanahkatrendistä, mutta en siitä miten tuntuu, että se mokkanahka täytyy asustaa nyt just silleen pocahontas tyyliin ja olla päästä varpaisiin inkkari. Vähän sama muissakin trendeissä, et näyttää hemmetin hölmöltä että yhden trendin takia muuttaa oman ulkomuotonsa joksikin ihan muuksi tyypiksi. Et jos laittaa päälle punaisen ruutupaidan niin on pakko olla sorelit, mustat rillit ja kasvattaa parta et se toimisi. Eihän sitä lenkkareitakaan jalkaan laittaessa oo silleen, et pakko laittaa myös juoksuhousut, urheilurintsikat ja nhl pelipaita, niin … että en osaa kirjoittaa muuta niin totean vaan, että se yks hame riittää 😀

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM