Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Reippailemassa Raiskin säänkestävässä ulkoilupuvussa!

Raiski Ruten D ulkoilupuku PlusMimmi DSC_0425 Raiski Ruten D ulkoilupuku PlusMimmi DSC_0434 Raiski Ruten D ulkoilupuku PlusMimmi DSC_0446 Raiski Ruten D ulkoilupuku PlusMimmi DSC_0465 Raiski Ruten D ulkoilupuku PlusMimmi DSC_0483 Raiski Ruten D ulkoilupuku PlusMimmi DSC_0490 Raiski Ruten D ulkoilupuku PlusMimmi DSC_0497Raiski Ruten D ulkoilupuku PlusMimmi DSC_0472 Raiski Ruten D ulkoilupuku PlusMimmi DSC_0501

Raiskimimmit-kampanjan kolmatta ja viimeistä postausta osaltani viedään! Valitsin kolmanneksi asukokonaisuudeksi kuvissa näkyvän Raiskin d-malliston Ruten D ulkoilupuvun. Harrastan koiralenkkejä ympäri vuoden säässä kuin säässä ja kieltämättä puvun DrymaxX-käsittely, eli käytännössä vedenpitävyys houkutteli erityisesti ankaria ja kosteita syyskelejä silmällä pitäen. Puvun toiminnalliset saumat ovat teipattu ja vaikka vesi pysyy ulkona, hengittää kangas silti ulospäin. Hifistelijöille tiedoksi, että puvun vedenpitävyys on 3000mm ja hengittävyys 3000g/m2/24h.

Puvussa on myös kevyt toppaus, joten se menee vaikkapa pulkkamäessä lauhalla pakkaskelilläkin. Päädyin väreistä tähän tummansiniseen pinkeillä yksityiskohdilla varustettuna ja väri ei olisi voinut olla enemmän nappi valinta. Päähän vielä tuo Kildebakke-pipo ja olisin vaikka heti valmis ulkoilemaan. Plussana pakko mainita vielä nuo heijastavat printit, joita löytyy takista useammastakin kohtaa. Koiranulkoiluttaja kiittää, autoilijoista nyt puhumattakaan!

Kampanjan ensimmäisen postauksen saliasusta löydät täältä ja toisen postauksen kaupunkikelpoisesta rennosta asusta täältä.

Koodilla plusmimmi15 saat Raiskin verkkokaupasta -15% alennuksen!

0

0 Comment

  1. Meni maku Raiskiin, kun tilaamani takki oli erilainen kuin sivuston kuvassa, eikä aiheesta antamaani asiakaspalautteeseen vastattu mitään 🙁 Harmi, osa vaatteista vaikuttaa hyvältä.

    0
  2. Mun täytyy nyt kyllä kans tänä syksynä panostaa kunnon ulkoilupukuun. Ostin jostain sporttikaupasta alesta 15 eurolla ”ulkoilupuvun”, mutta en yhtään enää ihmettele, että se oli alessa. 😀 Se on tehty maailman epämukavimmasta materiaalista eikä hengitä yhtään.. </3

    0
  3. Hei minkä kokoinen tuo puku on?

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM