Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Raiskimimmi parka-takissa!

Raiski D-mallisto Charlotten D Parkatakki ja Ulrik D housut DSC_0698Raiski D-mallisto Charlotten D Parkatakki ja Ulrik D housut DSC_0681 Raiski D-mallisto Charlotten D Parkatakki ja Ulrik D housut DSC_0697Raiski D-mallisto Charlotten D Parkatakki ja Ulrik D housut DSC_0694 Raiski D-mallisto Charlotten D Parkatakki ja Ulrik D housut DSC_0709 Raiski D-mallisto Charlotten D Parkatakki ja Ulrik D housut DSC_0726

Toinen asuvalintani Raiskimimmit-kampanjan asuksi (ensimmäinen löytyy täältä) oli ylläoleva kaupunkikelpoiseksikin taipuva Charlotten D-parkatakki ja rennot Ulrik D-housut. Sama takki on saatavana myös mustana, mutta takkivalikoimani kaipasi ehdottomasti jotain muuta kuin mustaa, joten värivalintani oli tällä kertaa oliivin vihreä. Takki vaikuttaa aidosti lämpimältä ja siinä on myös useampikin nyörikiinnitys, jolla esim. vyötäröä saa halutessaan kiristettyä. Itse pidän erityisesti takin A-linjaisuudesta ja sen superpehmeästä karvahupusta. Oikein oiva valinta lämpimäksi talvitakiksi ensi talven varalle.

Kuvan housut puolestaan ovat maailman mukavimmat päällä. Vyötäröllä on nyörikiinnitys ja lahkeissa resorit. Housut ovat saatavilla harmaan lisäksi myös tummansinisinä. Nämä housut taipuvat myös urheiluun, esim joogaan tai ihan muuten vaan hengailuun. Tästä asukokonaisuudesta muotoutuikin aikatavalla täydellinen asu sunnuntairentoiluun!

Koodilla plusmimmi15 saat Raiskin verkkokaupasta -15% alennuksen!

0

0 Comment

 1. Itse sain kyseisen takin pari päivää sitten postissa, mustana. Ihan älyttömän mukava ja lämmin päällä <3 Juuri mitä talveksi tarvitsen :–)

  0
 2. Hei! Molemmat tuotteet näyttää tosi hyviltä. Mietin, miten noi koot menee noissa housuissa? Ovatko normaalia kokoa vastaavat vai isommat/pienemmät? En ole ennen käyttänyt d-mitoitusta, normipuolen koosta menee aina 46 ja saattaa olla löysäkin. Kannattaako noista housuista siis ottaa 44 vai 46? Kiitoksia jos viitsit vastata 🙂

  0
  1. Nimetön says: Vastaa

   Olen käyttänyt Raiskin D-mitoitettuja ulkoiluvaatteita ja mielestäni koot ovat isompia kuin normaalimitoitetut, ainakin koon ellei kaksikin isompia ovat.

   0
 3. No voe pirskatti. Minä luulin että tämä on välikausitakki. Palautukseen menee siis heti kun tulee 🙁

  0
  1. Ja tuohan on eri takki näköjään nettisivujen kuvassa kuin mikä sieltä oikeasti tulee! Vyötärönkiristysnauhat ainakin on sisäpuolella tässä takissa.

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM