Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Fall Colors

Halusin lauantaisen asuni kuvattavan juurikin tuossa paikassa Itä-Pasilassa, jossa syksyn ruska pääsi taustalla oikeuksiinsa. Aurinko sai keltaisen ja oranssin värit hehkumaan ja viime lauantai oli ainakin kelinsä puolesta aivan täydellinen syyspäivä.

Asuna minulla oli Zizzin kellohelmainen hame, joka on viime kevään WOW-mallistoa ja jossa komeili mukava alennusprosentti Hyvinkään Zizzissä vieraillessani. Yhdistin tuon hameen valkoiseen teeppariin ja muuten melko mustaan kokonaisuuteen. Enpä muuten olisi uskonut, että tuon ruutuhameen pukeminen aiheuttaa melkeinpä väistämättä koulutyttövibat ja kun tarkoitus ei ole todellakaan näyttää Britney Spearsin videolta karanneelta, aiheuttaa hameen yhdistäminen aidosti hieman päänvaivaa. Sille todellakin on syynsä, että harmaa neule vaihtui viime hetkellä vielä mustaan.

Mutta nyt tuonne pakkaseen Jykän kanssa lenkille. Meinasin jäätyä aamulla pystyyn, kun mittari näytti -5°C! 😀

Neule – Cardigan Carlings (L) // T-paita – T-shirt Violeta By Mango (XL) // Hame – Skirt ZIZZI (XL) // Laukku – Bag Pieces // Sukkikset – Tights Zizzi (52-56) // Kengät – Boots Zalando (41)
PlusMImmi syysasu DSC_0377 PlusMImmi syysasu DSC_0389 PlusMImmi syysasu DSC_0396

Saappaat blogin kautta saatu.

0

0 Comment

  1. Nyt on kyl niin ihana asu! 🙂

    0
  2. Ihaaana tuo hame!

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM