Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Nähdään I love me-messuilla!

Olen ollut I love me-messuilla ainakin viisi eri kertaa, muuten vaan kavereiden kanssa kiertelemässä, AMK-opintojeni tiimoilta estenomi-koulutuksen ständillä pönöttämässä, Fashion Loungessa vetämässä paneelikeskusteluja ja stailaamassa, bloggaajana kameran kanssa pyörimässä ja muutaman kerran ihan vaan ihastelemassa meininkiä (ja ehkä samalla myös vähän shoppailemassa). Tänä vuonna on taas aika suunnata messuille ”töihin”, kun ohjelmassa on ensi viikonlopun aikana taas mm. stailausta.

I love me messut 2015 bloggaajakirppis stailaus PlusMimmi DSC_0766

I love me-messuja vietetään siis ensi perjantaista sunnuntaihin (16.-18.10) ja koko viikonloppu onkin täynnä toinen toistaan inspiroivampaa ohjelmaa. I love me-messut ovat Pohjois-Euroopan suurin terveys- ja kauneusalan messutapahtuma, joten näkemistä ja kokemista kyllä riittää vaikka joka päiväksi.

Tänä vuonna Kauneus- ja Terveysmessujen lisäksi saman katon alta löydät ekologisiin vaihoehtoihin keskittyneen Luonnollisesti-tapahtuman sekä uuden Lifestyle-alueen, jossa esillä ovat uusimmat trendit ja asusteet. Lisäksi tämän vuoden uutuutena Kosmetologipäivät ovat myös auki yleisölle (lauantaina klo 14.00 alkaen ja koko sunnuntain), Näe&Näy-teema-alueella perehdytään silmä- ja aurinkolaseihin sekä ekaa kertaa myös Jooga festival goes I love me. Koko messujen ohjelman löydät TÄÄLTÄ tai puhelimeen ladattavasta messuappista.

I love me messut 2015 bloggaajakirppis stailaus PlusMimmi DSC_0770

Minä vietän messuilla perjantain ja sunnuntain ja perjantaina minut voikin bongata mm. klo 16.00 alkaen bloggaajakirppikseltä (Halli 1) myymästä. Kaikki bloggaajakirppiksen myyjät löydät täältä. Myynnissä minulla on kosmetiikkaa, koruja ja asusteita, ei siis tällä kertaa ollenkaan vaatteita. Kirppiksen lisäksi olen merkannut messuapplikaatioon (suosittelen!) muistiin liudan suosikkeja pisteistä ja ohjelmanumeroista, joissa meinaan viikonlopun aikana vierailla.

Perjantaina messuilla kiertelyn ja kirppistelyn lisäksi ajattelin kurkata I love fashion-muotinäytöksen (näytösalue klo 12.00), Antti Asplundin henkilöhaastattelun (Fashion Lounge klo 13.00) sekä Bella-kollegani Violan-blogin Viola Nygrenin haastattelun (Fashion Lounge klo 15.00).

I love me messut 2015 bloggaajakirppis stailaus PlusMimmi DSC_0768

Sunnuntaina messuohjelmani pitää sisällään stailaukseen valmistautumista ja stailattavien kanssa meikin, kampausten ja vaatteiden parissa puuhastelua. Stailaamme Iinan kanssa siis yhteensä neljä naista ja esittelemme valmiit Ihana parempi minä!-stailaukset klo 14.00 Fashion Loungen lavalla. Stailausrutistuksen jälkeen toiveissani on kuunnella Karita Tykän Kokonaisvaltainen kauneus-puheenvuoro (Hyvän olon -lava klo 14.30), kierrellä vielä vähän messupisteillä ja päättää messut Violan Mahdottoman muutoksen mahdollisuus-luentoon (Hyvän olon lava klo 16.00).

I love me applikaatio

Mikäli haluat voittaa itselle ja ystävällesi liput I love me-messuille, jaan Instagramissani (@plusmimmi) parhaillaan lippuja yhteensä kuusi kappaletta! Äkkiä siis osallistumaan, mikäli mielit vapaalipuilla messuille. Osallistumisaikaa huomiseen maanantaihin (12.10.) klo 19.00 saakka.

Messuilla nähdään! Tulkaahan perjantaina kirppikselle ostoksille ja muutenkin moikkaamaan! 🙂

I love me-messut, Messukeskus, Helsinki

Perjantai 16.10.2015 klo 10-19
Lauantai 17.10.2015 klo 10-18
Sunnuntai 18.10.2015 klo 10-18

Tsekkaa liput ennakkoon ja lippujen hinnat täältä.

0

0 Comment

 1. Ootan jo ihan hulluna noita messuja! Oon ite siellä töissä, mutta toivottavasti ehdin myös kiertelemään – on nimittäin eka kerta mulla!

  0
  1. Oli kyllä taas aivan huikeat messut, niin paljon nähtävää ja koettavaa! Hullua muuten, ettet ole koskaan ennen käynyt. 🙂

   0
 2. Someton muija :D says: Vastaa

  Heips! Aattelin vain sanoa, että itse somettomana henkilönä jään monesti paitsi kilpailuista. En voi olla ainut someton henkilö, joten olisi aika reilua, että meillä somettomilla olisi mahdollisuus osallistua kilpailuun vaikka sitten täällä blogin puolella. Thanks 🙂

  0
  1. Kiitos palautteesta Someton muija! 😀

   Ymmärrän asian ja siksi täällä blogissakin välillä järkätään arvontoja ja muita kivoja juttuja. 🙂 Onneksi vaikka Instaan voi luoda ilmaiseksi tilin, vaikkei sitä sen kummemmin käyttäisikään, ihan vaan vaikka osallistuakseen kisaan. 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM