Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Maailma on tehty meitä varten!

Haloo Helsinki Hartwall Arena DSC_0067 Haloo Helsinki Hartwall Arena DSC_0076 Haloo Helsinki Hartwall Arena DSC_0077 Haloo Helsinki Hartwall Arena DSC_0086 Haloo Helsinki Hartwall Arena DSC_0095 Haloo Helsinki Hartwall Arena DSC_0130 Haloo Helsinki Hartwall Arena DSC_0141 Haloo Helsinki Hartwall Arena DSC_0150Meidän perjantai-ilta huipentui suoraan I love me-messujen jälkeen Haloo Helsingin keikkaan Hartwall Arenalla. Oltiin saatu kutsu Hartwallin aitioon herkuttelemaan ja viettämään iltaa, joten näköjään viikottaiset treffimme saivat heti jatkoa. Tästähän voisi tulla vaikka joka viikkoinen tapa!

Keikka oli yhdellä sanalla sanoen mieletön! Olen nähnyt Haloo Helsingin useamman kerran festareilla, mutta areenalla tunnelma oli aivan eri luokkaa. Vaikka halli on iso, oli tuolla jostain syystä aivan äärimmäisen intiimi tunnelma. Ellin lukeman kiitospuheen jälkeen kyynel oli herkässä muillakin kuin minulla ja reiluun kahteen tuntiin mahtui hitti toisensa perään, vain muutama biisi koko setissä oli minulle tuntemattomampi.

Yleisö oli myös hullun hyvin mukana koko keikan ajan tietysti hienoja lavagrafiikoita ja pommeja unohtamatta. En ole varmaan koskaan ollut jäähallikeikalla, jossa on noin paljon räjähdystä ja pauketta. Parituntinen hujahti ohi aivan huomaamatta, kun kokoajan tuntui jotain tapahtuvan. Nämä keikkatreffit saavat molemmilta arvosanan 5/5. Kiitos Haloo Helsinki, olette totisesti taukonne ansainneet!

Tässä mä seison kaipausta rinnassa
Vaikka tää loppuisi yhdessä illassa
Maailma on minun, maailma on sinun
Maailma on tehty meitä varten
Jokainen tänne jonkun jäljen jättää

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM