Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kuulumisia!

BrooklynGirl BrooklynGirl2 Brooklyngirl3 Brooklyngirl4 Brooklyngirl6

Ajattelin kertoilla pitkästä aikaa hieman kuulumisia tänne blogin puolelle. Matkakuume alkaa vähitellen heräilemään. Ostin eilen illalla äitille ja itselleni New Yorkin matkaa varten Estat ja siinä hakemuksia täytellessä alkoi tosiaan konkretisoitua, että kahden viikon päästä ollaan New Yorkin sykkeessä. Ollaan oltu viimeksi äidin kanssa yhdessä New Yorkissa 2002 keväällä ja muistan, että Finnairin lennot maksoivat sillon 299€ henkilö. Nythän saatiin myöskin Finnairin suorat lennot n. 40€ kalliimmalla, joten ei todellakaan paha! Viime aikoina noita lentotarjouksia NYCiin on ollut tarjolla aika reippaasti.

Ollaan varattu seitsemäksi yöksi huone ROW-hotellista, jonka sijainti on ihan tosi keskeisellä paikalla. Katsottuna on jo useampikin kohde, jonne NYCissä meinaamme suunnata, mutta liikaa paineita emme meinaa reissun suhteen ottaa. Tarkoituksena on myös levätä ja nautiskella muutenkin kaupungista. Eilen erehdyin katsomaan New Yorkin keikkatilannetta ja olisihan tuolla taas useampi räppikeikka tuona aikana, mutta tällä kertaa taidan jättää keikat kokonaan väliin, vaikka äidin kanssa ollaankin clubbailtu ennenkin mm. Bangkokissa Dj Shadowin keikalla!

Vielä ennen NYCin reissua suunnataan tyttöporukalla JUNAROSE-risteilylle Viking Gracelle, jossa oltiin viime syksynä ensimmäistä kertaa. Valitettavasti nyt Kari Vepsä ei ole esiintymässä samalla laivalla meidän kanssa, joten #Vepsie taitaa jäädä tänä vuonna ottamatta. Onneksi päästään nauttimaan kuitenkin taas hyvästä ruuasta, shoppailusta ja spa:sta vuoden tauon jälkeen! Taisin nukkua viimeksi tuolla ihan superhyvät yöunet, joten odotan innolla, että pääsen hautautumaan pehmeisiin lakanoihin. Täytynee toivoa, että merenkäynti on varsin maltillista, ettei koko reissu mene ihan pötköttelyksi, meikäläinen kun tuppaa tulemaan merisairaaksi aika helposti.

Aloitettiin viime perjantaina katsomaan Viaplaylta Transparent-sarjaa ja katsottiin sarja viikonlopun aikana loppuun. Suosittelen! Nyt taustalla pyörii Scandal, jolle en ihan täysin lämpene, mutta Matti on jo ihan koukussa. No josko seuraava sarjavalinta taas osuisi ja miellyttäisi meitä molempia. Minullahan on vuoden ajan ollut tekeillä 20 sarjasuosikkia-postaus, jonka taidan kyllä jo jakaa useampaan osaan ja taitaa tuo sarjojen määrä kivuta postauksessa itse asiassa lähemmäs kolmeakymmentä…

Töissä pyyhkii hyvin. Olen tehnyt siis elokuusta asti viisi päiväistä viikkoa Bastella Median (eli Bellan ja Purkkimafian) mediamyynnissä, joten toisinaan hieman joutuu taiteilemaan, että saa järjestettyä aikaa myös omalle blogille. Kieltämättä välillä blogin lopettaminenkin on kävässyt mielessä. Onneksi pidän viikonloput yleensä melko vapaina, jolloin ehdin myös kuvailemaan edes yhtenä päivänä blogijuttuja. Tänään kun alkoi jo pimenemään iltapäivästä neljältä ja viiden jälkeen oli jo pilkkopimeää, tuntui ekaa kertaa siltä, että taas se pimeys tulee aika moneksi kuukaudeksi ja hankaloittaa tätä blogihommaa entisestään. No josko tästä pimeydestä taas jollain ilveellä selvittäisiin! Minullahan on siis lisäsalama järkkäriin, mutta olen käyttänyt sitä ainoastaan pari kertaa. Pitäisi vissiin opetella kuvailemaan sillä ihan tosissaan. Kuvauskamoista voisin muuten tehdä jossain vaiheessa ihan omaakin postausta, sitä kun aina tasaisesti toivotaan.

Tämän postauksen kuvat ovat muuten vanhoja Violeta by Mangon Brooklyn Girl-malliston kuvia, jotka olen joskus napannut talteen. Sopii teemaan ja NYC-fiilistelyyn mainiosti. Tuon näköisenä meikä sitten painelee siellä parin viikon päästä menemään. Tai sitten en. Palataan huomenna asiaan ihan omilla asukuvilla. Blogisääntönihän eivät nimittäin antaneet julkaista toista asupostausta heti putkeen, heh!

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. Ihania kuvia <3 ja viettäkää kunnon laatuaikaa äidin kanssa. Ja laitathan postauksia blogiin Nykin matkasta. Toiseksi älä lopeta blogiasi, nämä on niin hyviä, vaikka tiedän, että aika on kortilla ja kiirettä pukkaa. <3

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM