Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Violeta by Mango AW15

Kun maanantaina varmistui tämä meidän reissumme Pietariin, aloin tietysti hieman googlailemaan Pietarin ostoskeskuksia plussamerkkien toivossa. Jossain vaiheessa sitten huomasin, että Violeta by Mangolla on Pietarissa parikin eri omaa liikettä ja niinpä tämän perjantain tavoitteena on löytää yksi niistä. Toinen Violeta by Mangon liike sijaitsee Europolis-kauppakeskuksessa, jonne pitäisi ilmeisesti päästä melko näppärästi metrolla. Pitäkäähän peukkuja, tämä syksyn Violeta by Mangon mallistosta muutamat jutut kun eivät näytä yhtään hassummilta, mutta vaatisivat ehdottomasti sovittelua ihan liikkeessä.

Violeta by mango syksy 2015 1 Violeta by mango syksy 2015 2 Violeta by mango syksy 2015 3 Violeta by mango syksy 2015 5Violeta by mango syksy 2015 4 Violeta by mango syksy 2015 6 Violeta by mango syksy 2015 7 Violeta by mango syksy 2015 8 Violeta by mango syksy 2015 9

0

0 Comment

  1. Oi miks Suomeen ei tuu Violetan liikettä?!? Violetan tyyli sopis mulle kun nenä päähän.

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM