Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Täältä tullaan taas New York!

Vihjasin pari viikkoa sitten sunnuntaina, että buukattiin äitimuorin kanssa lennot maailmalle. Olin bongannut yöllä Finnairin suorat lennot New Yorkiin 344€/hlö, lähettänyt äidille aiheesta viestin ja hän soitti heti aamulla, että ”eiköhän varata”. Puolisen tuntia myöhemmin meillä oli lennot ostettuna ja herätin Matin huutamalla, että ostettiin just äitin kanssa lennot NYCiin! 😀

Lähdemme siis New Yorkiin 7.11. ja palailemme Suomeen 15.11. Ollaan äidin kanssa oltu New Yorkissa kerran aiemminkin, keväällä 2002, joten nyt on jo hyvä aika ottaa uusiksi. Äiti on itse asiassa kärttänyt New Yorkiin lähtemistä jo viime keväästä saakka. Minullahan reissu Isoon Omenaan on jo viides ja alla onkin ennenjulkaisemattomia kuvia edelliseltä reissulta viime joululta, kun Mattikin matkasi NYCiin ekaa kertaa ikinä. Oli muuten kiva reissu ja en malta odottaa, että päästään äidin kanssa tutkimaan kaupunkia ja viettämään äiti-tytär-laatuaikaa oikein viikon verran! 🙂

New York iphone kollaasi 2014 New York

Meikä NHL Storessa // Aamiaisella Essen-delissä
Metrossa matkalla Brooklyniin

New York iphone kollaasi 2014 Kollaasit kopio

Ihana aurinko // Burgeria ja bataattiranuja
Barclays Centerissä Brooklyn Netsien pelissä

New York iphone kollaasi 2014 Kollaasit

iHopissa aamiaisella // Ny Islandersin NHL-pelissä
HOPE

New York iphone kollaasi 2014 Kollaasit1

Skeittari SOHOssa // Meidän hotelli Hiltonin taulu
Pret A Mangerin aamupalat

New York iphone kollaasi 2014 Kollaasit2

Taas aamupala vakipaikasta Essenistä
Graffitit Sohossa

New York iphone kollaasi 2014 New York kopio

MOMA // Pret A Mangerin aamiaiset taas kerran
Meikä Quicksilverin liikkeessä Sohossa

1+

0 Comment

  1. *oonniinkadeettämuutunehkäoikeastivihreäksi*

    0
  2. Heidi. P says: Vastaa

    Voi eiiii! Oliko nuo lennot edestakaisin? Tuntui äkkiseltään halvoilta. Harmi kun ei ole vielä ehtinyt suunnittelemaan saatikka että olisi aikaa. Mutta kaikki aikanaan. Laittelehan kuvia, kun pääsette sinne. Mukavaa reissua molemmille. Viettäkää oikein laatuaikaa.

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM