Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Aura Plus

Voihan Lumoan minkä teit, hurmasit minut mekoillasi ja se on menoa nyt! Sunnuntaina halusin pukea musavideon kuvauksiin tämän syksyn uutuuden, eli Aura-mekon ja se kyllä lunasti kaikki odotukset olemalla juuri niin mukava, mitä kuvittelinkin! Taattua syksyn lempparimekkolaatua siis! Paritin mekon Zizzin sukkahousuihin ja tuohon Primarkin laukkuun, jonka bongasin joku vuosi sitten eurolla Primarkin alelaarista. Laukku on kokenut taas kovia kesän festareilla ja se saa tämän kesän jälkeen kyllä lähtöpassit. Jalkaan mitkäs muut kuin TOMSit ja mukava musavideoasu oli valmis.

Sehän olisi muuten tänään syyskuu. Hämmentävää. Tämä syksy tuntuu kyllä olevan muutoksia täynnä ja jännityksellä odotan mitä kaikkea kivaa omalle kohdalleni onkaan vielä luvassa. Tiedossa on ainakin muutamia reissuja ja kovasti toivon, että myös joulu vietettäisiin tänäkin vuonna ulkomailla. Saapa nähdä, haaveissa minulla oli Dubai, kun Norwegian aloittaa sinne suorat lennot oikein sopuhintaan, mutta taisivat jo kallistua niin paljon, että täytyy hieman odotella, josko vielä tuosta halpenisivat. Etsin sunnuntaina lentoja lämpimään jouluksi sillä intensiteetillä, etten enää keksinyt potentiaalisia kohteita. Saa vinkata, mikäli mielessä on joku paikka, jossa on taatusti lämmintä jouluna. 🙂

Mekko – Dress Lumoan (52) // Laukku – Bag Primark // Sukkikset – Tights Zizzi (52-56) // Kengät – Shoes TOMS (40,5)
Lumoan plus mekko koko 52 Aura DSC_0006Lumoan plus mekko koko 52 Aura DSC_0024 Lumoan plus mekko koko 52 Aura DSC_0007Lumoan plus mekko koko 52 Aura DSC_0025 Lumoan plus mekko koko 52 Aura DSC_0021

0

0 Comment

 1. UUUUUUUUUH <3 Kaunis Mimssu ja mun lemppari-Lumoa!

  0
 2. Se on niin hieno! Ja huomenna sama mun päällä!

  0
 3. Heidi. P says: Vastaa

  Upea mekko <3 täytyy alkaa etsiä tuota. Tuskin löytyy Jyväskylästä.

  0
 4. Upea, sopii sulle erittäin hyvin! Omaa Auraa odottelen myöskin saapuvaksi.

  0
 5. AnneVee says: Vastaa

  Mimmi, nyt heti takas full rss-feed asetuksiin, ku tuskaisaa klikata joka postaus erikseen auki!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM