Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Marimekko ♡ Kauppakeskus Forum

Kauppakeskus Forum Marimekko Helsinki DSC_0392Kauppakeskus Forum Marimekko Helsinki DSC_0395Kauppakeskus Forum Marimekko Helsinki DSC_0399

Pistäydyin viime viikolla Kauppakeskus Forumiin avatussa Marimekon myymälässä ja valkkasin tätä postausta varten omat syyslempparini liikkeestä. Tämä postaus on osa Forumin uudet myymälät-kampanjaa, joka on pyörinyt meillä Bella-blogeissa jo koko syyskuun ajan. Esittelyssä ovat olleet niin H&M:n uusi kosmetiikkaosasto, uudistunut Pentik, keskustaan palannut Dpam kuin uusi rautakauppakonsepti, K-Rauta Express.

Kauppakeskus Forum Marimekko Helsinki DSC_0446

Marimekko on ollut osa elämääni aivan vauvasta saakka, olen nukkunut merkin lakanoissa koko elämäni ja jokaisen asuntoni ikkunoissa on roikkunut Mari-verhot. Olen myös pukeutunut Marimekkoon jo 31 vuotta ja yhäkin löydän Marimekolta minulle sopivia vaatteita (koot jatkuvat aina 3XL:n saakka!). Marimekkofanitus on kulkenut meillä perintönä äidiltä tyttärelle ja monet vaatekappaleet, kankaat ja lakanat ovatkin peruja äidin nuoruudesta. Uskon, että Marimekko tulee varmasti kulkemaan mukanani läpi elämän tavalla tai toisella.

Kauppakeskus Forum Marimekko Helsinki DSC_0455Kauppakeskus Forum Marimekko Helsinki DSC_0404Kauppakeskus Forum Marimekko Helsinki DSC_0421Kauppakeskus Forum Marimekko Helsinki DSC_0435

Kun Kauppakeskus Forum sitten vihdoin sai oman ensimmäisen Marimekon liikkeensä, odotin myymälän avautumista innolla. Tällä viikolla sitten vihdoin pääsin liikkeeseen saakka kuvailemaan ja myymälä osoittautui ensivisiitillä aivan ihanan avaraksi, trendikkääksi ja valoisaksi. Myymälästä löytyy paljon eri tuotelinjoja aina vaatteista ja asusteista kankaisiin sekä kodin sisustukseen. Unohtamatta tietysti viherkasveja, kauniita asetelmia ja aidosti kekseliäitä sisustusratkaisuja.

Kauppakeskus Forum Marimekko Helsinki DSC_0405 Kauppakeskus Forum Marimekko Helsinki DSC_0408 Kauppakeskus Forum Marimekko Helsinki DSC_0413Kauppakeskus Forum Marimekko Helsinki DSC_0424

Myymälä sijaitsee aivan Forumin Mannerheimintien pääovien vieressä ja kutsuu kauniilla näyteikkunoillaan tutustumaan tarjontaansa niin ohikulkijat kuin vartavasten Marimekkoon suuntaajat. Pyöripä myymälässä kanssani kameran kanssa samaan aikaan tietysti myös muutama aasialaisturistikin, jotka tuntuvat olevan osa Marimekon vakiovarustusta.

Kauppakeskus Forum Marimekko Helsinki DSC_0422 Kauppakeskus Forum Marimekko Helsinki DSC_0427 Kauppakeskus Forum Marimekko Helsinki DSC_0432

VIISI SUOSIKKIANI MARIMEKON SYYSMALLISTOSTA

Kauppakeskus Forum Marimekko Helsinki DSC_0444

1. Marimekon kangaskassit

Ovat päivittäisessä käytössä älyttömän näppäriä, vetävät sisäänsä paljon tavaraa (mm. läppärikin mahtuu kassiin oikein mainiosti), ovat kestäviä ja menevät helposti pieneen tilaan. Omistan itse aika monta Marimekon kangaskassia ja tämä kuosi ihastutti myös minua (ja aika montaa aasialaista).

Kauppakeskus Forum Marimekko Helsinki DSC_0436

2. Räsymatto-huopa

Tämä ihana räsymatto-kuosinen huopa on 80% villaa. Kelpuuttaisin tämän meille sohvalle lämmikkeeksi syksyyn vaikka heti.

Kauppakeskus Forum Marimekko Helsinki DSC_0416

3. Aitonahkaiset laukut

Minulta löytyy yksi harmaa Marimekon nahkalaukku, mutta eipä tämä musta Vieno-laukkukaan pahitteeksi olisi.

Kauppakeskus Forum Marimekko Helsinki DSC_0450

4. Pipo ja kaulaliina

Nämä Kinema-pipot ja Dimensio-huivit olivat vasta juuri saapueet myymälään ja näitä on saatavilla myös mustavalkoisina. Molemmat ovat 100% villaa.

Kauppakeskus Forum Marimekko Helsinki DSC_0429

5. Oiva/Siirtolapuutarha-mukit

Kun viime keväänä näin nämä pinkillä värillä varustetut Oiva/Siirtolapuutarha-mukit, en ollut ihan varma mitä ajatella, mutta todettava se oli, ovat livenä aivan supersöpöt! Astiakaapissa taitaisi olla parin tällaisen mentävä aukko…

Marimekko
Kauppakeskus Forum, 1.kerros

Mannerheimintie 14-20, Helsinki

1+

0 Comment

  1. Minäkin tykkään noista kangaskasseista kun mahtuvat pieneen tilaan. Harmitaa vaan kun ”hantaakit” taitaa olla niin lyhyet, ettei voi olalla kantaa. Aina ei jaksaisi tavaroita käsissä roikottaa.

    0
    1. Juurikin näin! Minulla taitaa löytyä noista pariakin eri mallia, toisessa siis pidemmät hihnat, jotta saa ihan olalle asti! 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM