Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Katseluvinkki perjantaihin!

More To Love blogistaniaMore To Love:n aikainen Blogistania-jakso (joka kuvattiin lähes kolme vuotta sitten) on taas katseltavissa Yle Areenassa 30 vuorokauden ajan. Kirjoittelin behind the scenes-postauksen jakson julkaisun aikaan kuvauksista blogiini ja nyt kun katsoin taas pitkästä aikaa tuon jakson, niin on kyllä pakko todeta, että on se meininki muuttunut jo ihan kolmessakin vuodessa aika tavalla. Olen miettinyt, että kirjoittaisin blogiin postauksen siitä kuinka bloggaaminen on vuosien saatossa muuttunut, sillä sitä se on onneksi tehnyt.

Mutta nyt salille. Se olisi jalkapäivä tänään… Mukavaa perjantai-illan jatkoa sinne!  🙂

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM