Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Zizzi – Black Label

Zizzi-ambassador

Huomenna lanseerataan vihdoin  Zizzin tummanpuhuva Black Label-erikoismallisto. Pääsin hypistelemään mallistoa jo tammikuussa Berliinissä ja ihastuinkin muutamaan vaatekappaleeseen kovasti. Erityisesti mieleen jäivät graafiset linjat esim. takeissa ja malliston erittäin laadukkaan oloiset materiaalit.

Mallisto on yhtä aikaa edustava ja erittäin palaverikelpoinen, mutta kuitenkin trendikäs. Mallistosta löytyy paljon maskuliinisia piirteitä, mutta myös todella feminiinisiä vaatekappaleita. Näille helteille mallisto tuntuu vielä olevan liian syksyinen (jes, pääsin sanomaan tämän vielä tänä kesänä!), mutta syksymmälle aivan täydellinen. Ja tuo tummansininen, raikas vaihtoehto mustalle, tosin taisin hehkuttaa sitäkin jo tammikuussa. Olisikohan tuo toisen kuvan upea pikkumusta seuraava vaatehankintani?

Black Label mallistoa myydään Suomessa Jumbon, Ideaparkin, Hyvinkään ja Oulun Zizzeissä.

www.danielstjerne.com www.danielstjerne.comwww.danielstjerne.com www.danielstjerne.com
www.danielstjerne.com

Kuvat Daniel Stjerne

 

0

0 Comment

  1. […] Zizzin Black Label-kokoelma parisen viikkoa sitten saapui myymälöihin, sain minäkin muutaman vaatekappaleen mallistosta […]

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM