Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Weekend

WeekendWeekend1

Lopettelin juuri perjantaina työpäivää, kun Pepiltä tuli viesti, että lähdetäänkö illalla Weekend-festareille kattomaan David Guettaa. Mietin hetken ja totesin, että oli se pirulainen niin hyvä Ruississa vuosi sitten, että pakko se on lähteä. Hyppäsin siis suihkuun, pikalaittauduin ja otin bussin Helsinkiin, treffattiin Pepin kanssa Kampissa ja mentiin Weekendeille vähän jorailemaan. Guetta oli kyllä taas kova, mutta Ruissin keikka oli kyllä jopa parempi. Pimeydellä saattoi olla kyllä osuutta asiaan, sillä eivät nuo pyrot ja muut oikein valoisassa päässeet oikeuksiinsa. Yöllä köröttelin sitten bussilla vielä takaisin kotiin.

Weekend kopio

Eilinen vietettiin sitten nukkumalla puoleen päivään ja suuntaamalla Lohjalle hakemaan mm. uusi modeemi. Meidän netti uudistuu huomenna. Tämä vanha on todella hidas ja nyt meillä muuttuu koko taloyhtiön netti kaapeliksi. On tätä odotettukin! Nähtiin samalla reissulla myös yksi peräänajo, käytiin Amarillossa syömässä (karitsa, vuohenjuusto + pahoilaisenhillo bataattilohkoilla, NAM) ja Motonetissä ostamassa minulle kelluntaliivit, josko sitä pääsisi tänä kesänä vielä vesille. Keksittiin sitten, että oltaisiin lähdetty tänään extempore Hankoon, mutta ei saatu porukkaa kasaan tällä aikataululla, joten ehkä lähdetään sitten ensi viikonloppuna… Illasta herkuteltiin irtokarkkeja ja sarjoja.

Nuo quesadillat ovat olleet himotukseni kohteena jo monen päivän ajan, joten niitä tehtiin tänään päivällä ruuaksi ja viimeiset vedin juuri äsken tätä kirjoittaessani. Aivan parhaita quacamolen ja ranskankerman kanssa! Suosittelen kokeilemaan, meidän omat pitivät sisällään juustoa, jauhelihaa ja salsaa.

Weekend kopio 2

Hangon sijasta ajeltiinkin sitten tänään Sääksiin ottamaan aurinkoa. Siellä paistateltiin päivää Matin kanssa ja pulahdettiin uimaankin. Vesi oli kylmempää, mitä ajattelin, mutta viilensi mukavasti. Ranta oli aivan täynnä ja taisin suojakertoimista huolimatta käräyttää vähän naamaani, hups. Sääksjärvellehän pääsin ekaa kertaa viime kesänä Hannan kanssa ja se on ehdottomasti lempparein ranta täällä lähitienoilla.

Että sellainen weekend ja useamman päivän blogitauko tällä kertaa.

0

0 Comment

 1. Heidi. P says: Vastaa

  Kerro mulle ohje noista herkullisen näköisistä quesadilloista, heti 🙂 Ja joo kyllä kelpaa kun on lämmintä. Mukavaa alkavaa viikkoa.

  0
 2. Oli kyllä mainio weekend. : ) Guettan keikka oli hyvä mutta biisivalinnat olivat ehkä hieman ”löysiä” omaan makuuni. Itse pidin enemmän Espoon keikasta. Armin van Buuren ja Martin Garrix vetivät ehkä tämän festarin potin. Ensi vuonna uudestaan! : )

  0
 3. Oon lihonu 10kg kesänaikana.harmittaa!!!!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM